Stoiximan Super League

Παναιτωλικός-Αστέρας: Το ντεμπούτο Αναστασίου και οι φουριόζοι Αρκάδες

Το παιχνίδι Παναιτωλικός-Αστέρας Τρίπολης ανοίγει την αυλαία της φετινής Super League 1, με τις δύο ομάδες να θέλουν να μπουν με το δεξί στο πρωτάθλημα.

Η μεγάλη ώρα έφτασε! Με το παιχνίδι Παναιτωλικός-Αστέρας Τρίπολης ανοίγει η αυλαία της φετινής Super League 1 (18:15, CosmoteSport 3, bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να παραμείνουν στην κατηγορία, κερδίζοντας στα μπαράζ την Ξάνθη που έμεινε στη Super League 2, και οι Αρκάδες συμμετείχαν στα πλέι οφ, αλλά δεν μπόρεσαν να διεκδικήσουν τη συμμετοχή τους στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της φετινής σεζόν.

Στο Αγρίνιο βρίσκεται από φέτος ο Γιάννης Αναστασίου, ο οποίος ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Παναιτωλικού, ενώ στον πάγκο των Αρκάδων παραμένει ο Μίλαν Ράσταβατς που κατάφερε να κερδίσει πόντους με το κοουτσάρισμά του και να είναι ένας από τους προπονητές που ξεχώρισαν την περσινή περίοδο.

Οι πιθανές ενδεκάδες

Οι γηπεδούχοι θα ξεκινήσουν με τον Ροντρίγκες κάτω από τα δοκάρια, με τους Λούι, Βργκοτς, Κορνέλιους και Χουχούμη – από δεξιά προς αριστερά – στην αμυντική τετράδα. Στο κέντρο της μεσαίας γραμμής θα παίξουν οι Τσιγγάρα και Βαρόνε, με τους Μόρσεϊ και Ντουάρτε στα πλάγια. Ο Ντίας θα είναι πίσω από τον Βέργο.

Στον αντίποδα, οι φιλοξενούμενοι θα αγωνιστούν με τους Παπαδόπουλος στο τέρμα, στην άμυνα θα είναι οι Καρμόνα, Καστάνιο, Ατιένθο και Άλβαρες. Ως αμυντικά χαφ θα παίξουν οι Βαλιέντε και Μουνάφο. Την τριάδα πίσω από τον Μπαράλες θα αποτελέσουν οι Ριέρα, Κρέσπι και Σίτο.

Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο κ. Τσακαλίδης (Χαλκιδικής), με βοηθούς τους κ.κ. Μπουξμπάουμ (Ανατολικής Αττικής), Αλεξέα (Μεσσηνίας) και τέταρτο τον κ. Γκάμαρη (Αθήνας). Στο VAR θα βρεθούν οι κ.κ. Σκουλάς (Θεσσαλίας) και Πάτρας (Μακεδονίας).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x