Stoiximan Super League

«Σεφτές» για Παναιτωλικό, κλώτσησε την ευκαιρία ο Αστέρας

Ο Αστέρας Τρίπολης ήταν καλύτερος στο Αγρίνιο αλλά σπατάλησε τις ευκαιρίες που δημιούργησε, με τον Παναιτωλικό να παίρνει τον πρώτο του βαθμό (0-0) στα playouts.

Δεν χάνει με τίποτα από τον Παναιτωλικό ο Αστέρας Τρίπολης! Η ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς έφτασε τα 14 ματς χωρίς ήττα κόντρα στους Αγρινιώτες, αλλά δεν εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες τους και κόλλησαν στο 0-0 με τα «καναρίνια» εκτός έδρας.

Τρίτο ματς στα τέσσερα των playouts που δεν δέχονται γκολ οι Αρκάδες, πιάνοντας τον ΟΦΗ στην 7η θέση που παίζει την Κυριακή με τον Ατρόμητο, με τον Παναιτωλικό να παίρνει τον πρώτο του βαθμό στα playouts μετά τις 3 σερί ήττες στην εκκίνηση.

Στο μυαλό του κόουτς

Με 4-2-3-1 παρέταξε τον Παναιτωλικό ο Γιάννης Αναστασίου. Στην εστία ο Ανέστης, με τους Λούι, Κορνέλιους, Λάρσον, Περέιρα στην άμυνα. Οι Αντούνες, Φλόρες στα χαφ, με τους Ντίας, Μεντόσα, Ντουάρτε στη μεσοεπιθετική τριάδα και ο Βέργος ήταν ο μοναδικός προωθημένος.

Με διάταξη 4-4-1-1 κατέβασε τον Αστέρα Τρίπολης ο Μίλαν Ράσταβατς. Ο Τσιφτσής στο τέρμα και οι Καρμόνα, Πίτσου, Αντζουλάς, Άλβαρες στην τετράδα της άμυνας. Μουνάφο, Σανταφέ το δίδυμο στον άξονα, με τους Τιλίκα, Σίτο στο πλάι. Ο Ριέρα είχε ελεύθερος ρόλο πίσω από τον Μπενίτο.


Το ματς

Ο Αστέρας μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι, με τον Ριέρα να έχει μια μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ μόλις στο 2ο λεπτό, αλλά ο Ανέστης μπλόκαρε το σουτ του. Στην συνέχεια ο Παναιτωλικός ισορρόπησε αλλά δεν δημιουργούσε εύκολα φάσεις, ενώ στο 13’ ο Μπενίτο έκανε μια ωραία σέντρα στον Ριέρα, ο οποίος όμως δεν μπόρεσε να σκοράρει από κοντά.

Το ματς ήταν ισορροπημένο στην συνέχεια, με τον Αστέρα να απειλεί περισσότερο την εστία του Ανέστη, που έβγαινε πάντα μπροστά και καθάριζε κάθε φάση, ενώ η καλύτερη φάση του Παναιτωλικού ήρθε στο 39' αλλά η κεφαλιά του Βέργου μέσα από την περιοχή σταμάτησε στο σώμα του Πίτσου. Μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του πρώτου μέρους δεν άλλαξε κάτι, με τις δυο ομάδες να ξεκινούν το δεύτερο ημίχρονο ακριβώς όπως άρχισε ο αγώνας (0-0).

Οι Αρκάδες μπήκαν δυνατά στο δεύτερο μέρος, πίεζαν, δημιουργούσαν φάσεις, τις οποίες όμως δεν μπορούσαν να τις μετουσιώσουν σε γκολ. Στην συνέχεια μπήκε στο παιχνίδι και ο Μπαράλες, ο οποίος στο 67’ πήγε να πάρει την κεφαλιά, αλλά ο Ανέστης τον πρόλαβε και μάζεψε.

Από εκεί και πέρα ο Αστέρας πίεζε, με τον Παναιτωλικό να παίζει κυρίως στις αντεπιθέσεις, αλλά να μην μπορεί καμία από τις δυο ομάδες να σκοράρει κάποιο γκολ μέχρι το τελευταίο σφύριγμα. Κάπως έτσι, η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου πήρε τον πρώτο της βαθμό στα playouts, ενώ εκείνη του Μίλαν Ράσταβατς βρίσκεται στην 7η θέση με 40 βαθμούς.



MVP: Ο Γιάννης Ανέστης ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα. Ο τερματοφύλακας του Παναιτωλικού στάθηκε στο ύψος του στις φάσεις των Αρκάδων και κράτησε καθαρή την εστία του μέχρι το τέλος.

Η σφυρίχτρα: Ο κ. Γκορτσίλας δεν είχε να αντιμετωπίσει κάποια δύσκολη φάση και έκανε ένα καλό παιχνίδι.

Παναιτωλικός (Γιάννης Αναστασίου): Aνέστης, Λούι, Περέιρα, Κορνέλιους, Λάρσον, Αντούνες, Φλόρες, Ντίας (70? Μπαρμπόσα), Ντουάρτε (82? Βαρόνε), Μεντόσα (90+5? Μάρτενσον), Βέργος (90+5? Μπελεβώνης).

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Τσιφτσής, Καρμόνα, Άλβαρες, Πίτσου, Αντζουλάς, Μουνάφο (82? Ιγκλέσιας), Σανταφέ (46? Βαλιέντε), Τιλίκα (32? Kρεσπί), Ριέρα (64? Μπαράλες), Σίτο, Μπενίτο (64? Κανελλοπουλος).

Έτσι παρακολουθήσατε το ματς μέσω του sportfm.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x