Stoiximan Super League

Φιλική νίκη του Αστέρα επί του Παναιτωλικού μέσα στο Αγρίνιο

Ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε 2-1 του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο στο πρώτο φιλικό των δύο ομάδων. Άνοιξε λογαριασμό στο ανεπίσημο ντεμπούτο του με τους Αρκάδες ο Μάντζης.

Ξεκίνημα με το… δεξί στη σεζόν για τον Αστέρα Τρίπολης! Οι Αρκάδες επικράτησαν 2-1 του Παναιτωλικού μέσα στο Αγρίνιο, στο πρώτο φιλικό των δύο ομάδων που σηματοδοτεί και την έναρξη της νέας σεζόν.

Ανεπίσημο ντεμπούτο με γκολ για τον Βασίλη Μάντζη με τους Αρκάδες, οι οποίοι στο δεύτερο ήταν ανώτεροι λόγω και του μεγαλύτερου βάθους στο ρόστερ που διαθέτουν ενώ από πλευράς Παναιτωλικού άφησε ιδιαίτερα καλές εντυπώσεις ο Μπρούνο Ντουάρτε.

Παναιτωλικός-Αστέρας Τρίπολης 1-2

Στο ξεκίνημα του ματς οι Αγρινιώτες μπήκαν καλύτερα και άγγιξαν το γκολ στο 11ο λεπτό με την κεφαλιά του προωθημένου Ντουάρτε που σταμάτησε στο δοκάρι. Οι Αρκάδες απάντησαν άμεσα στις ευκαιρίες και είχαν δύο καλές στιγμές σε διάστημα τριών λεπτών (13’-16’) με τους Αλάγκμπε και Σίτο, οι οποίοι δεν κατάφεραν να νικήσουν τον Καπίνο.

Παναιτωλικός-Αστέρας Τρίπολης 1-2

Παναιτωλικός-Αστέρας Τρίπολης 1-2

Ο καύσωνας όπως ήταν λογικό επηρέαζε εν μέρει τις προσπάθειες των δύο ομάδων, με τον ρυθμό μετά το μισάωρο να πέφτει και το πρώτο ημίχρονο να ολοκληρώνεται χωρίς σκορ. Ο Μίλαν Ράσταβατς, στο πρώτο του φιλικό μετά την επιστροφή του, άλλαξε στην ανάπαυλα όλη την ενδεκάδα του Αστέρα, με τον Γκάμπριελ Σούρερ από την άλλη μεριά να κάνει και αυτός ορισμένες κινήσεις, αλλά σαφώς λιγότερες.

Για να φτάσουμε στο 55ο λεπτό και τον Αστέρα να βρίσκει το προβάδισμα, όταν μετά από πίεση ψηλά ο Τορεχόν έκανε το λάθος, ο Γκαρθία το γύρισμα και ο Μπαρτόλο από κοντά άνοιξε το σκορ. Το προβάδισμα των φιλοξενούμενων κράτησε μόλις ένα δεκάλεπτο αφού ο Μπελεβώνης με ωραίο φαλτσαριστό σουτ εκτέλεσε τον Παπαδόπουλο για το 1-1. Ο Αστέρας, όμως, πατούσε καλύτερα συνολικά στο δεύτερο 45λεπτο και βρήκε το γκολ της νίκης με τον Μάντζη να ανοίγει λογαριασμό σκοράροντας από κοντά στο 76’, ενώ οι Καλτσάς, Μπερτόγλιο είχαν και αυτοί τις στιγμές του για να βρουν δίχτυα, αλλά δεν το κατάφεραν με το 2-1 της ομάδας από την Τρίπολη να μένει ως το φινάλε.

Παναιτωλικός-Αστέρας Τρίπολης 1-2

Παναιτωλικός-Αστέρας Τρίπολης 1-2

Παναιτωλικός-Αστέρας Τρίπολης 1-2

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x