Stoiximan Super League

Παναιτωλικός-Αστέρας Τρίπολης: Για την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα

Ο Παναιτωλικός θα υποδεχτεί τον Αστέρα Τρίπολης για την 4η αγωνιστική των playouts.

Ο Παναιτωλικός υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης για την 4η αγωνιστική των playouts (16/04, 19:30), με τις δύο ομάδες να στοχεύουν στην επιστροφή τους στα θετικά αποτελέσματα.

Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου μέχρι τώρα μετράει 3 ήττες στο μίνι πρωτάθλημα, η πιο πρόσφατη από τον Ατρόμητο με 3-2. Βρίσκεται στην 11η θέση με 32 βαθμούς, ενώ αναζητά μόλις δύο βαθμούς για να εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή της στην Super League 1.

Ο Παναιτωλικός «έδεσε» τον Έλληνα τεχνικό για ακόμη μια σεζόν, δείγμα ότι τον εμπιστεύονται και πιστεύουν ότι μπορεί να φτάσει την ομάδα στα επιθυμητά αποτελέσματα. Ωστόσο, οι Αγρινιώτες δείχνουν να έχουν χάσει το κίνητρό τους στα playouts. Οι Βργκοτς, Μαλής, Χουχούμης, Τσιγγάρας, Καρέλης δεν βρίσκονται στην αποστολή για διάφορους λόγους.

Από την άλλη, ο Αστέρας Τρίπολης προέρχεται από την ήττα με 3-2 από τον Ιωνικό και πρέπει να ξεκινήσει να ανεβάζει στροφές, αφού έχει ως στόχο την 7η θέση της βαθμολογίας. Μετράει μία νίκη, μία ισοπαλία και μία ήττα στα playouts, ενώ μετά την ήττα από τους Νικαιώτες στην Τρίπολη ο πρόεδρος της ομάδας Γιώργος Μποροβήλος θέλησε να… τρίξει τα δόντια των παικτών.

Οι Αρκάδες ανακοίνωσαν ένα κρούσμα κορωνοϊού στην ομάδα, χωρίς να διευκρινίζεται εάν αφορά παίκτη. Στα καλά νέα, ο Φεντερίκο Άλβαρες ανανέωσε με τον Αστέρα μέχρι το 2025, ένας παίκτης ο οποίος είναι πολύ σημαντικός και κομβικός για τον σύλλογο. Ο Μίλαν Ράσταβατς έχει να διαχειριστεί τις απουσίες των Σονί, Τασουλή και Καπίγια.

Πιθανές ενδεκάδες


Παναιτωλικός (Γιάννης Αναστασίου): Ανέστης, Λούι, Κορνέλιους, Λάρσον, Περέιρα, Φλόρες, Βαρόνε, Ντουάρτε, Μεντόσα, Ντίας, Βέργος.

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος - Καρμόνα, Πίτσου, Χριστόπουλος, Άλβαρες – Μουνάφο, Βαλιέντε, Ριέρα, Κρέσπι - Μπενίτο, Μπαράλες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x