Stoiximan Super League

Πέρασε από το Αγρίνιο ο Ατρόμητος - Παραμένει χωρίς φιλική νίκη ο Παναιτωλικός

Ο Ατρόμητος έφυγε με τη φιλική νίκη από το Αγρίνιο, επικρατώντας 1-0 του Παναιτωλικού, με τον Καραμάνη να κρίνει την αναμέτρηση με γκολ στο 40'.

Με θετικό αποτέλεσμα έφυγε από το Αγρίνιο ο Ατρόμητος, ο οποίος επικράτησε 1-0 του Παναιτωλικού σε φιλική αναμέτρηση.

Ο Καραμάνης ήταν αυτός που πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης, με ωραίο διαγώνιο σουτ στο 40ο λεπτό, ενώ αμφότερες οι ομάδες ξεκίνησαν με πολλές αλλαγές στις αρχικές τους ενδεκάδες. Παραμένουν χωρίς νίκη τα «καναρίνια».

Η πρώτη καλή στιγμή στην αναμέτρηση άνηκε στους Περιστεριώτες, με τον Γκρατερόλ να μπλοκάρει σταθερά το σουτ του Γιουμπιτάνα. Στο 28’, ο Βοΐλης έκανε το σουτ εντός περιοχής, με την μπάλα να κοντράρει στα σώματα, ενώ στο 35’, η κεφαλιά του ίδιου παίκτη κατέληξε στα χέρια του Τσιντώτα.

Στο 40’, ο Ατρόμητος άνοιξε το σκορ, με τον Τριμάττη να κάνει ωραία ενέργεια και να βρίσκει στον Καραμάνη, ο οποίος με όμορφο διαγώνιο σουτ άνοιξε το σκορ, για το 1-0, το οποίο ήταν και το σκορ με το οποίο πήγαν οι δύο ομάδες στην ανάπαυλα.



Στο 51’, οι Αγρινιώτες έφτασαν κοντά στην ισοφάριση. Ο Ντίας έκανε υπέροχη ενέργεια και σέντρα από τα αριστερά, με τον Καρέλη να μπαίνει στην πορεία της μπάλας, αλλά το πλασέ που επιχείρησε εν κινήσει, πέρασε λίγο δίπλα από το δοκάρι.

Ο Έλληνας επιθετικός απείλησε και τέσσερα λεπτά αργότερα, με τον Τσιντώτα να διώχνει σταθερά. Στο 63’, ο Καρέλης έκανε το σουτ από πλάγια θέση, με την μπάλα να καταλήγει στην εξωτερική πλευρά των διχτυών. Από εκείνο το σημείο και έπειτα, ο ρυθμός έπεσε αισθητά, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει κάποια σημαντική ευκαιρία μπροστά από τις δύο εστίες και το 1-0 να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

Παναιτωλικός (Γκάμπριελ Σούρερ): Γκρατερόλ, Λαζαρίδης, Οικονόμου, Αναστασόπουλος, Κοντούρης, Τσιγγάρας, Νικολάου, Στάγιτς, Χατζηθεοδωρίδης, Μπελεβώνης, Βοϊλης.
Ατρόμητος (Κρις Κόουλμαν): Τσιντώτας, Πομόνης, Αθανασίου, Τσακμάκης, Σταματούλας, Έρλινγκμαρκ, Καραμάνης, Μουντές, Τσαντίλας, Τριμμάτης, Γιουμπιτάνα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x