Stoiximan Super League

Παναιτωλικός-Ατρόμητος: Για το καθοριστικό βήμα παραμονής οι Αγρινιώτες κόντρα στο «αστέρι» που θέλει να... ξεμπερδέψει

Ο Παναιτωλικός υποδέχεται τον Ατρόμητο για την 6η αγωνιστική των playouts, σε ένα ματς με τεράστιο κίνητρο για την ομάδα του Γιάννη Πετράκη όσον αφορά την παραμονή της στη μεγάλη κατηγορία.

Κρίσιμη αναμέτρηση στο Αγρίνιο, με τον Παναιτωλικό να υποδέχεται τον Ατρόμητο (20:00, Cosmote Sport 4, bwinΣΠΟΡ FM 94,6, sport-fm.gr), εκεί όπου οι γηπεδούχοι θέλουν να κάνουν το αποφασιστικό βήμα για την παραμονή, ενώ οι Περιστεριώτες για να τη σφραγίσουν και μαθηματικά.

Και αυτό διότι το σύνολο του Σάσα Ίλιτς με 34 βαθμούς δεν έχει καθαρίσει ακόμη με την εξασφάλιση της παρουσία του στη μεγάλη κατηγορία και τη νέα χρονιά, καθώς η Κηφισιά, που είναι στην επικίνδυνη ζώνη, με 28 πόντους υπερτερεί στη μεταξύ τους ισοβαθμία. Από την άλλη, οι Αγρινιώτες με 30 βαθμούς θέλουν το «τρίποντο» αφενός για να εξαρτιούνται όλα από τα δικά τους χέρια, αφετέρου για να κλειδώσουν την παραμονή με πιθανή απώλεια βαθμών είτε του Βόλου, είτε της Κηφισιάς.

Αρχικά, στο στρατόπεδο του Παναιτωλικού η ψυχολογία είναι η καλύτερη που θα μπορούσε. Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη έχει εξαιρετική εικόνα το τελευταίο διάστημα, ενώ μετράει δύο συνεχόμενες νίκες, με τελευταία εκείνη στην Τρίπολη με 2-0 επί του Αστέρα. Συνολικά οι Αγρινιώτες έχουν στα playouts τρεις νίκες και από μια ισοπαλία και ήττα, με μόλις δύο γκολ παθητικό.

Στον αγωνιστικό κομμάτι τώρα, οι Μπαλντασάρα και Σενγκέλια δεν θα είναι διαθέσιμοι, όπως και ο τιμωρημένος, Μλάντεν. Εκτός είναι και οι Βοΐλης, Ξενιτίδης, Μπάμποκ.

Οι παίκτες που απαρτίζουν την αποστολή του Παναιτωλικού: Μπακάκης, Ταμπίντζε, Οικονόμου, Καρέλης, Μπελεβώνης, Χουάνπι, Χατζηθεοδωρίδης, Τσάβες, Φρ. Ντουάρτε, Λομόνακο, Μπουζούκης, Ντίας, Τορεχόν, Μπ. Ντουάρτε, Στεργιάκης, Πέρες, Μαυρίας, Τσιγγάρας, Πέδρο, Μαλής, Λιάβας.

Στην αντίπερα όχθη, ο Ατρόμητος στο ματς με την Κηφισιά έκανε καλό ξεκίνημα, άνοιξε το σκορ με τον Αγκιμπού Καμαρά, όμως, στο δεύτερο μέρος είχε πολύ κακή αγωνιστική συμπεριφορά και ηττήθηκε με δύο γκολ σε τρία λεπτά (64’-67’).

Ο Σάσα Ίλιτς θέλει να δει από τους παίκτες του βελτίωση και να αγκαλιάσουν ή και να σφραγίσουν υπό προϋποθέσεις στο Αγρίνιο την παραμονή. Ο Σέρβος τεχνικός έχει να διαχειριστεί αρκετές απουσίες, καθώς λόγω ίωσης έμειναν εκτός οι Γιώργος Τζοβάρας, Γκαετάν Ρομπάιγ και Σάμουελ Φριντζόνσον, νοκ άουτ τέθηκε εξαιτίας ενοχλήσεων στον αχίλλειο ο Όγκουστ Έρλινγκμαρκ, ενώ λόγω τραυματισμού στο γόνατο δεν υπολογίζεται ο Ουαζντί Κεσχρίντα.

Παράλληλα, τιμωρημένος είναι ο Αγκιμπού Καμαρά που συμπλήρωσε τρεις κίτρινες κάρτες. Εκτός παραμένει και ο Ντιρκς, ενώ οι Περιστεριώτες έχουν και δύο επιστροφές, καθώς οι Γιουμπιτάνα και Ντε Μποκ τέθηκαν στη διάθεση του Σέρβου τεχνικού.

Οι παίκτες που απαρτίζουν την αποστολή του Ατρομήτου: Τσιντώτας, Μαρκετζάνι, Δήμος, Κιβρακίδης, Τσακμάκης, Ασεβέδο, Τζαβέλλας, Ντε Μποκ, Αθανασίου, Πομόνης, Κούντε, Έντερ, Καραμάνης, Κούεν, Γιουμπιτάνα, Βαλένσια, Βρακάς, Αντζιέλσκι, Βέργος, Τριμμάτης.

Παναιτωλικός (Γιάννης Πετράκης): Τσάβες - Μαυρίας, Οικονόμου, Μαλής, Ταμπίτζε, Τορεχόν - Λιάβας, Πέρες, Χουάνπι - Λομόνακο, Ντίαζ.

Ατρόμητος (Σάσα Ίλιτς): Μαρκετζάνι – Τριμμάτης, Τσακμάνης, Ασεβέδο, Αθανασίου – Έντερ, Κούντε – Βαλένσια, Κουέν, Βρακάς – Αντζιέλσκι.

Διαιτητής: Βασίλης Φωτιάς
Βοηθοί: Κώστας Νικολαΐδης, Θόδωρος Τζιουβάρας
4ος: Κώστας Πουλικίδης
VAR: Στέφανος Κουμπαράκης, Αντώνης Σινιοράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x