Stoiximan Super League

Παναιτωλικός-Ατρόμητος: Ακόμα ένα βήμα για την σωτηρία οι φιλοξενούμενοι

Την πρώτη του νίκη στη διαδικασία των πλέι-άουτ αναζητά ο Παναιτωλικός, ο οποίος υποδέχεται τον Ατρόμητο που θέλει να ξεφύγει κι άλλο από τη Λαμία που βρίσκεται στην προτελευταία θέση.

Ένα ακόμα βήμα για την παραμονή στη Σούπερ Λίγκα στοχεύει να κάνει ο Ατρόμητος, ο οποίος αντιμετωπίζει τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο για την 3η αγωνιστική των πλέι-άουτ της Σούπερ Λίγκας (20:30, Cosmote Sport 2, BwinΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Οι γηπεδούχοι, από τη μεριά τους, θέλουν να κάνουν την πρώτη τους νίκη στους αγώνες κατάταξης, αφού έχουν δύο ήττες από Λαμία και Απόλλωνα Σμύρνης.

Στην έδρα της η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου δεν νίκησε στα δύο τελευταία ματς, ενώ έχασε από τη Λαμία, αφού ήταν τρία παιχνίδια αήττητη, χωρίς να δεχτεί γκολ. Μάζεψε 17 βαθμούς εκτός έδρας και 15 στην έδρα του.

Ο Ατρόμητος, με τις δύο πρώτες αγωνιστικές των πλέι-άουτ, βελτίωσε τη θέση του κατά ένα βαθμό από τη Λαμία, αφού είναι έξι μπροστά της, και ένα από τον Απόλλωνα, αφού είναι τώρα στο συν 11.

Δεν δέχτηκε γκολ στα δύο αυτά παιχνίδια του, ενώ είχε κρατήσει μόλις τέσσερις φορές το «μηδέν» στα 26 της κανονικής περιόδου. Δεν δέχτηκε γκολ στα τέσσερα από τα επτά τελευταία, αφού είχε δεχτεί και στα 11 προηγούμενα.

Προϊστορία

Ο Παναιτωλικός νίκησε δύο φορές φέτος τον Ατρόμητο, αφού δεν είχε κάνει νίκη στα οκτώ προηγούμενα μεταξύ τους! Μάλιστα νίκησε και για πρώτη σε διαδοχικά παιχνίδια στην ιστορία τους.

Πάντως ο Ατρόμητος σκόραρε στα δύο αυτά παιχνίδια και έφτασε τα 10 διαδοχικά με γκολ εναντίον του Παναιτωλικού. Αν και έχουν μια στα πέντε τελευταία, οι ισοπαλίες κυριαρχούν στα παιχνίδια τους.

Στο Αγρίνιο ο Παναιτωλικός κατάφερε τον Δεκέμβριο να νικήσει, αφού ο Ατρόμητους του είχε στερήσει τη χαρά σε πέντε επισκέψεις, όπου είχε κάνει τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες.

Στο θεσμό των Playouts πέρσι ο Ατρόμητος είχε νικήσει στο Αγρίνιο βάζοντας τον Παναιτωλικό στη διαδικασία των μπαράζ, ενώ πρόπερσι είχαν έλθει 2-2 στο Περιστέρι και ο Παναιτωλικός έκανε βήμα παραμονής.

Οι συνθέσεις

Παναιτωλικός: Ανέστης, Αποστολάκης, Περέιρα, Κορνέλιους, Μπακαδήμας, Φλόρες, Αντούνες, Νταγκό, Μεντόσα, Ντίας, Καρέλης.

Ατρόμητος: Γιαννιώτης, Κιβρακίδης, Καστεγιάνο, Μαυρομμάτης, Στρούγγης, Έρλινγκμαρκ, Χαρίσης, Σάλομον, Κλωναρίδης, Μουνίθ, Κουλούρης.

Διαιτητές

Την αναμέτρηση ορίστηκε να διευθύνει ο κ. Καραντώνης (Ημαθίας), με βοηθούς τους κ.κ. Χριστάκογλου (Χαλκιδικής), Σάκκα (Θεσσαλίας) και τέταρτο τον κ. Ζαμπαλά (Ηπείρου). Στο VAR θα βρίσκονται οι κ.κ. Περέιρα (Πορτογαλία) και Ψαρρής (Ζακύνθου).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x