Stoiximan Super League

Χωρίς τρεις, αλλά με Θυμιάνη κόντρα στον ΠΑΟΚ ο Παναιτωλικός

Με τρεις απουσίες θα υποδεχτεί την Κυριακή ο Παναιτωλικός τον ΠΑΟΚ για την πέμπτη αγωνιστική της Stoiximan Super League.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Χωρίς τρεις παίκτες θα υποδεχτεί ο Παναιτωλικός τον ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο για την πέμπτη αγωνιστική της Stoiximan Super League. Ο Γιάννης Αναστασίου δεν μπορεί να υπολογίζεις τις υπηρεσίες των Μπάσι, Σατσιά και Σμυρλή, όμως επιστρέφουν οι Μαυρίας, Γαλιάτσος κι υπολογίζεται κανονικά ο Θυμιάνης κόντρα στην πρώτη ομάδα του.

Έτσι, ο Έλληνας τεχνικός ανακοίνωσε αποστολή 24 παικτών μετά την ολοκλήρωση της προετοιμασίας στο EMILEON το Σάββατο. Αυτή την αποτελούν οι: Άλεξιτς, Αποστολόπουλος, Μπάντζι, Μπρέγκου, Τζενεπό, Εράκοβιτς, Εστεμπάν, Γαλιάτσος, Γκράναθ, Κόγιτς, Κουτσερένκο, Μανρίκε, Μαυρίας, Μεχία, Νακάμπα, Νικολάου, Όλσον, Οπόκου, Παρδαλός, Προδρομίτης, Σουμά, Στάγιτς, Θυμιάνης, Ξενόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x