Stoiximan Super League

Η μεγάλη γιορτή για τον Παναιτωλικό: Χρώματα, κορεό και συγκίνηση στις κατάμεστες εξέδρες!

Δείτε όσα συνέβησαν πριν από την έναρξη του αγώνα του Παναιτωλικού με την Κηφισιά, στον εορτασμό των 100 ετών από την ίδρυση του κλαμπ του Αγρινίου.

Μάτια βουρκωμένα, χαμόγελα και πρόσωπα που έδειχναν να γεύονται κάθε στιγμή που εκτυλισσόταν μπροστά τους στο γήπεδο του Παναιτωλικού, σε μια μέρα ιδιαίτερη και γεμάτη συναισθήματα για τον σύλλογο.

Η ομάδα από το Αγρίνιο και ο κόσμος της είχαν ετοιμάσει μια πραγματική γιορτή πριν από την πρώτη σέντρα της αναμέτρησης με την Κηφισιά για την 24η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Το γήπεδο γέμισε χρώματα, παλμό και μια υπέροχη ατμόσφαιρα, ενώ το εντυπωσιακό κορεό που δημιούργησαν οι οργανωμένοι φίλοι των γηπεδούχων για τα 100 χρόνια του συλλόγου έδωσε ξεχωριστό χαρακτήρα στη βραδιά.







Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x