Stoiximan Super League

Παναιτωλικός-Ιωνικός: Για την επιστροφή στις νίκες οι μεν, για να χτίσουν σερί οι δε

Με διαφορετικούς, αλλά και έναν κοινό στόχο θα παραταχθούν οι Παναιτωλικός και Ιωνικός στη μεταξύ τους αναμέτρηση στο Αγρίνιο. Σέντρα στις 19:30.

Στο Αγρίνιο συναντιούνται το απόγευμα του Σαββάτου (8/4, 19:30) οι Παναιτωλικός και Ιωνικός, στο πλαίσιο της 3ης «στροφής» των Playouts της Stoiximan Super League.

Το παιχνίδι θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Cosmote Sport 1 HD, ραδιοφωνικά από τον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, ενώ θα υπάρχει live ενημέρωση από το sport-fm.gr.

Οι δύο ομάδες εδώ και καιρό έχουν διαφορετικούς στόχους στο πρωτάθλημα, αλλά εν προκειμένω έναν κοινό: Τη νίκη.

Οι γηπεδούχοι δεν κινδυνεύουν μεν, όντας 9οι και στο +8 από τον προτελευταίο Ιωνικό. Ωστόσο, την περασμένη αγωνιστική ηττήθηκαν 3-1 εντός έδρας από τη Λαμία συμπληρώνοντας πέντε ματς χωρίς νίκη. Από την άλλη, οι Νικαιώτες επέστρεψαν στα «τρίποντα» με το 1-0 επί του Αστέρα Τρίπολης στο γήπεδο της Νεάπολης, πήραν σημαντική ανάσα και θέλουν να χτίσουν σερί ώστε να ξεφύγουν από την επικίνδυνη ζώνη. Εξάλλου, βρίσκονται στο +2 από τον ουραγό Λεβαδειακό και στο -2 από Λαμία και ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος έμπλεξε για τα καλά κι αυτός.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι γηπεδούχοι δεν υπολογίζουν στους Μαλή, Χουχούμη, Νταγκό και Μπακάκη, όπως και στον Ντουάρτε που τέθηκε νοκ-άουτ. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι θα παραταχθούν «πάνοπλοι», αφού συμπεριλήφθηκε στην αποστολή και ο Λοβέρα που έμεινε τελευταία στιγμή εκτός στο ματς με τον Αστέρα.

Οι Ιωνικός και Παναιτωλικός είχαν έρθει ισόπαλοι (1-1) στον μεταξύ τους αγώνα για τον πρώτο γύρο στη Νίκαια, ενώ στον δεύτερο οι Αγρινιώτες επικράτησαν 1-0.





Πιθανές ενδεκάδες:

Παναιτωλικός (Γιάννης Αναστασίου): Ανέστης – Λιάβας, Λάρσον, Μλάντεν, Χατζηθεοδωρίδης – Μάρτενσον, Χουάνπι, Κολοβός – Σενγκέλια, Καρέλης, Ντουάρτε.

Ιωνικός (Μιχάλης Γρηγορίου): Χουτεσιώτης – Μύγας, Ρομαό, Τσιγκρίνσκι, Βαλεριάνος – Κάνιας, Σάκιτς, Φαντιγκά – Σεμπά, Μάντζης, Λοβέρα.

Διαιτητής: Χρήστος Βεργέτης
Α' Βοηθός: Κωνσταντίνος Τριανταφύλλου
Β' Βοηθός: Ηλίας Κωνσταντίνου
4ος διαιτητής: Σταύρος Τσιμεντερίδης
VAR: Στέφανος Κουμπαράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x