Stoiximan Super League

Oι ενδεκάδες στο Παναιτωλικός-Κηφισιά

Δείτε τις επιλογές του Γιάννη Πετράκη και του Γιάννη Αναστασίου για την αναμέτρηση Παναιτωλικός-Κηφισιά που ανοίγει το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Ο Παναιτωλικός φιλοξενεί στο Αγρίνιο στις 17:30 την Κηφισιά στην αναμέτρηση που ανοίγει το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Περίπου μια ώρα πριν το ματς οι προπονητές των δυο ομάδων έκαναν γνωστές τις ενδεκάδες με τις οποίες θα παραταχθούν οι ομάδες τους στον αγωνιστικό χώρο.

Για τον γηπεδούχο Παναιτωλικό ο Γιάννης Πετράκης, επιλέγει τον Καπίνο στην εστία. Στην άμυνα οι Τορεχόν, Ντουάρτε, Mλάντεν, Οικονόμου και Χατζηθεοδωρίδης. Λιάβας, Πέρες και Χουάνπι στον άξονα με τους Φεντερίκο Ντουάρτε, Ζοάο Πέδρο στην επίθεση.

Αναλυτικά:

Παναιτωλικός ( Γιάννης Πετράκης): Καπίνο-Τορεχόν, Οικονόμου, Μλάντεν Ντουάρτε, Χατζηθεοδωρίδης- Λιάβας, Πέρες, Χουάνπι- Φ. Ντουάρτε, Ζοάο Πέδρο

Στον πάγκο: Στεργιάκης, Στάγιτς, Μαυρίας, Ξενιτίδης, Μπαλντασάρα, Καρέλης, Βοϊλης

Aπό την άλλη πλευρά ο Γιάννης Αναστασίου, διατηρεί τον Αναγνωστόπουλο στην εστία, με τους Μασούρα, Γκόμπελιτς, Λαντρ και Βαφέα στην άμυνα. Στον άξονα, Πέιος, Πρίτσας, Ιπαλίμπο, με την επιθετική τριάδα να απαρτίζεται από τους Τετέι, Μπιφουμά και Ματέους Σάντος

Κηφισιά (Γιάννης Αναστασίου): Aναγνωστόπουλος- Μασούρας, Γκόμπελιτς, Λαντρ, Βαφέας- Πέιος, Πρίτσας, Ιπαλίμπο-Τετέι, Μπιφουμά, Ματέους Σάντος.

Στον πάγκο: Kρίστινσον, Οζέγκοβιτς, Αντούνες, Λούμορ, Αντερέγκεν, Παρράς, Μποτία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x