Stoiximan Super League

Ξεμούδιασε με «εξάρα» στον Αίολο Καρπενησίου ο Παναιτωλικός

Ο Παναιτωλικός συνεχίζει την προετοιμασία του στο Καρπενήσι και ξεμούδιασε αγωνιστικά, επικρατώντας 6-0 του τοπικού Αιόλου.

Την προετοιμασία του στο Καρπενήσι συνεχίζει ο Παναιτωλικός. Έχοντας πλέον τον Γκάμπριελ Σούρερ στον πάγκο, ο οποίος έχει αγωνιστεί και με τη φανέλα του Ολυμπιακού, οι «κυανοκίτρινοι» αντιμετώπισαν τον τοπικό Αίολο, προκειμένου να χαλαρώσουν από τις συνεχόμενες προπονήσεις και να ξεμουδιάσουν.

Οι Αγρινιώτες επικράτησαν 6-0, με τον νεοαποκτηθέντα Σέρχιο Ντιάζ να σκοράρει δις, ενώ από ένα τέρματα πέτυχαν και οι Χουάνπι, Βοΐλης, Στάγιτς και Μπουζούκης.

Τα «καναρίνια» θα παραμείνουν στην Ευρυτανία έως την ερχόμενη Τετάρτη (19/7), όταν και θα επιστρέψουν στο Αγρίνιο για να συνεχίσουν την προετοιμασία της για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x