Stoiximan Super League

Παναιτωλικός: «Ο Κλάτενμπεργκ δεν βλέπει, δεν ακούει, δεν μαθαίνει…»

Δυσφορία στον Παναιτωλικό για τους ορισμούς των Τζήλου και Ευαγγέλου από τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ.

Τη δυσαρέσκεια του Παναιτωλικού προκάλεσε ο ορισμός του Θανάση Τζήλου στον εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο τον Άρη, που θα γίνει την Κυριακή (30/1 15:00), στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Οι Αγρινιώτες έχουν... προηγούμενα με τον συγκεκριμένο διαιτητή, με τελευταία παράπονα αυτά για τη διαιτησία του στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, μετά το τέλος του οποίου είχαν εκδώσει ανακοίνωση αναφέροντας «... όλη η Ελλάδα είδε τον βιασμό της λογικής και του ποδοσφαίρου, δεν χρειάζεται να πούμε τίποτα περισσότερο».

Τότε, μάλιστα, ο Παναιτωλικός είχε διαμηνύσει στον Μαρκ Κλάτενμπεργκ πως τόσο ο Τζήλος, όσο και ο Άγγελος Ευαγγέλου (από τον οποίο έχουν επίσης παράπονα) είναι ανεπιθύμητοι στους αγώνες τους. Ο δεύτερος είχε οριστεί στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο, ενώ σήμερα ορίστηκε στο παιχνίδι με τους «κίτρινους» ο Τζήλος.

Έπειτα από την εξέλιξη αυτή, οι άνθρωποι της ομάδας του Αγρινίου ανέφεραν ενοχλημένοι, ότι «στα δύο τελευταία εντός έδρας παιχνίδια μας ο Κλάτενμπεργκ όρισε σερί τους δύο διαιτητές που ζητήσαμε εξαίρεση! Δεν βλέπει, δεν ακούει, δεν μαθαίνει…».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x