Stoiximan Super League

Τα «χτυποκάρδια» στο Αγρίνιο και το buzzer beater του Γερεμέγεφ: Έτσι πήρε την πρώτη του νίκη ο Παναθηναϊκός

Δείτε τον τρόπο με τον οποίο ο Παναθηναϊκός απέδρασε από το Αγρίνιο, επικρατώντας 2-1 του Παναιτωλικού για την 5η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Έσπασε την κατάρα και δήλωσε «παρών» ο Παναθηναϊκός! Σε ένα ματς υπό καταρρακτώδη βροχή στο Αγρίνιο, οι «πράσινοι» κατάφεραν να πάρουν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα, επικρατώντας 2-1 του Παναιτωλικού σε αναμέτρηση της 5ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Η ομάδα του Χρήστου Κόντη, μπορεί να έμεινε πίσω στο σκορ χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Αγκίρε στο 18' μετά από χέρι του Τσέριν, ωστόσο με τις απαραίτητες αλλαγές του Έλληνα τεχνικού, τα έφεραν... τούμπα στο Αγρίνιο. Ο Τετέ με πολύ όμορφο γκολ ισοφάρισε, ενώ μετά από θαυμάσια ασίστ του Ρενάτο Σάντσες, που άλλαξε την εικόνα του «τριφυλλιού» ο Γερεμέγεφ, έδωσε τη νίκη στον Παναθηναϊκό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x