Stoiximan Super League

Πετράκης: «Να κρατήσουμε την ισορροπία μας, το νούμερο ένα είναι η νοοτροπία»

Απόλυτα ικανοποιημένος από την εικόνα και το αποτέλεσμα του Παναιτωλικού απέναντι στον Πανσερραϊκό δήλωσε στη συνέντευξη τύπου ο Γιάννης Πετράκης.

Απόλυτα ικανοποιημένος από την εικόνα, αλλά και τη νίκη με σκορ 3-0 απέναντι στον Πανσερραϊκό, παρουσιάστηκε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ο Γιάννης Πετράκης.

Ο έμπειρος Έλληνας τεχνικός του Παναιτωλικού, στις δηλώσεις του στάθηκε στην προσήλωση που είχαν και θα πρέπει να έχουν και στη συνέχεια άπαντες στην ομάδα, με στόχο την παραμονή, ξεκαθάρισε ότι η ομάδα του Αγρινίου κοιτά τα παιχνίδια ένα-ένα ξεχωριστά, ενώ τόνισε ότι τα περιθώρια βελτίωσης του Παναιτωλικού είναι σε όλους τους τομείς πολύ μεγάλα.

Αναλυτικά:

«Ήταν μία σπουδαία νίκη. Την χρειαζόμαστε για λόγους βαθμολογικούς και ψυχολογικούς. Όταν η νίκη συνδυάζεται με καλή εμφάνιση και εικόνα μας κάνει πιο χαρούμενους. Μπράβο στα παιδιά για την προσπάθεια και την εικόνα που είχαν. Μπράβο και στον κόσμο, μας βοήθησε πάρα πολύ. Έχουμε μπροστά μας άλλα έξι παιχνίδια. Το μυαλό μου είναι στο ματς των Ιωαννίνων. Ήμασταν τυχεροί στο ξεκίνημα. Αν προηγούταν ο Πανσερραϊκός ίσως ήταν άλλο παιχνίδι. Στη συνέχεια όμως δεν κινδυνεύσαμε από μία ομάδα επικίνδυνη επιθετικά που σκοράρει πολύ. Ταυτόχρονα είχαμε ευκαιρίες και για άλλο γκολ».

Για το γεγονός ότι στα επόμενα τρία παιχνίδια ο Παναιτωλικός παίζει με τους άμεσους ανταγωνιστές του: «Για μένα δεν λέει τίποτα αυτό. Όλα τα παιχνίδια είναι ίδια, σε δυσκολία και ενδιαφέρον. Δεν συμμερίζομαι ότι υπάρχουν αδιάφορες ομάδες. Η σειρά είναι συγκεκριμένη, δεν μπορούμε να την αλλάξουμε. Εστιάζουμε στο επόμενο ματς, βήμα-βήμα».

Για την διακοπή που έπεται: «Είναι κάτι για όλους. Επί ίσοις όροις πάει. Για μένα μας βοηθάει, τραβήξαμε “Γολγοθά” και λόγω Κυπέλλου. Θα την εκμεταλλευτούμε και θα την αξιοποιήσουμε προς όφελος της ομάδας».

Για το τι καλείται να βελτιώσει πλέον η ομάδα: «Το πιο δύσκολο πράγμα είναι ο έλεγχος του μυαλού και των συναισθημάτων. Όταν λέμε να κρατήσουμε βάση δεν εννοούμε μόνο αγωνιστικά. Να κρατήσουμε την ισορροπία μας ως ομάδα. Να είμαστε μετρημένοι, προσγειωμένοι, να αφοσιωνόμαστε στην δουλειά. Αν δεν είσαι σε αυτή την νοοτροπία την επόμενη αγωνιστική η ομάδα μπορεί να είναι άλλη. Το νούμερο ένα είναι η νοοτροπία. Θεωρώ ότι εχθρός του καλού είναι το καλύτερο. Είμαι λάτρης της δουλειάς, δεν υπάρχουν μαγικά ραβδιά. Τα περιθώρια βελτίωσης είναι σε όλους τους τομείς πολύ μεγάλα. Βήμα-βήμα, να μεταφέρουμε ότι μπορούμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x