Stoiximan Super League

Πήρε φιλική νίκη κόντρα στον Παναιτωλικό ο ΠΑΣ Γιάννινα

Το πρώτο εγχώριο τεστ για Παναιτωλικό και ΠΑΣ Γιάννινα, βρήκε νικήτρια την ομάδα της Ηπείρου με 1-0, χάρη στο γκολ που πέτυχε ο Κόντε στο 54ο λεπτό.

Ο Παναιτωλικός φιλοξένησε τον ΠΑΣ Γιάννινα, στο πρώτο εγχώριο φιλικό των δύο ομάδων πριν την έναρξη της νέας σεζόν, με τους Ηπειρώτες να καταφέρνουν να πάρουν τη νίκη με 1-0, με γκολ που πέτυχε ο Κόντε στο 54ο λεπτό της αναμέτρησης.

Τα πρώτα 25 λεπτά της αναμέτρησης πέρασαν χωρίς κάποια μεγάλη φάση, με την ομάδα του ΠΑΣ να είναι αυτή που απείλησε αρχικά με τον Ροσέρο να κλέβει την μπάλα στο 4ο λεπτό, ωστόσο το σουτ που δοκίμασε στη συνέχεια κατέληξε άουτ.

Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τις δύο ομάδες να έχουν μοιρασμένη την κατοχή της μπάλας. Στο 2ο ημίχρονο η ομάδα του Θανάση Στάικου, αντέδρασε πολύ καλά στο πρώτο 15λεπτο της αναμέτρησης, στο οποίο κατάφερε να πετύχει και το γκολ που της έδωσε τη νίκη. Αν και οι Αγρινιώτες στην συνέχεια προσπάθησαν να βρουν το γκολ της ισοφάρισης, αυτό δεν ήρθε και έτσι γνώρισαν την ήττα σε αυτό το πρώτο φιλικό με ελληνική ομάδα, λίγο πριν την πρώτη σέντρα στο πρωτάθλημα της Super League.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x