Stoiximan Super League

Παναιτωλικός-ΠΑΣ Γιάννινα: Μάχη με στόχο το τρίποντο... ανάσας στο Αγρίνιο

Παναιτωλικός και ΠΑΣ Γιάννινα κοντράρονται στο Αγρίνιο (20:30), στο πρώτο παιχνίδι της 19ης αγωνιστικής της Super League 1.

Παναιτωλικός και ΠΑΣ Γιάννινα διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο Αγρίνιο (20:30), στο πρώτο παιχνίδι της 19ης αγωνιστικής της Super League 1.

Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου βρίσκεται στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 19 βαθμούς και θέλει πάση-θυσία τη νίκη, προκειμένου να τονώσει την ψυχολογία του ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Ο τεχνικός του «Τίτορμου» θα έχει ξανά στη διάθεσή του τον Φρεντ Ντουάρτε, ο οποίος ήταν εκτός από τις 6 Νοεμβρίου, καθώς είχε υποστεί κάταγμα κλείδας. Εκτός θα μείνουν οι τραυματίες Νταγκό, Αποστολάκης και Μπακάκης.

Αναλυτικά η αποστολή του Παναιτωλικού: Ανέστη, Χουχούμη, Μλάντεν, Καρέλη, Βαρόνε, Πέδρο, Ντίας, Χατζηθεοδωρίδη, Ντουάρτε, Λάρσον, Μάρτενσον, Μπουζούκη, Κολοβό, Ξενιτίδη, Μόρσεϊ, Σενγκέλια, Στεργιάκη, Τσιγγάρα, Μαλή, Λιάβα.

Από την άλλη πλευρά, το σύνολο του Πασχάλη Στάικου είναι στο «10» της κατάταξης με 17 βαθμούς και προέρχεται από την ήττα (1-0) στις καθυστερήσεις από τον Παναθηναϊκό στους «Ζωσιμάδες». Ο ΠΑΣ πηγαίνει στο Αγρίνιο με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα, με σκοπό να ανασάνει ακόμη περισσότερο, μετά τις νίκες κόντρα σε Λεβαδειακό και ΑΕΚ.

Ο προπονητής της ομάδας των Ιωαννίνων δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Ροσέρο, Κόντε και Λέο, τον τιμωρημένο Μορέιρα, αλλά και τον ανέτοιμο Μπιλμπάο.

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα: Τσιντώτας, Σούλης, Αθανασίου, Σόρια, Παντελάκης, Πήλιος, Εραμούσπε, Μπακαδήμας, Ποζνάνσκι, Τζίμας, Τσάβος, Ριένστρα, Καραχάλιος, Κιάκος, Τζίνο, Λιάσος, Λώλης, Σταματελόπουλος, Νίνης, Παμλίδης, Φοφανά, Μπάλαν.

Οι πιθανές ενδεκάδες:

Παναιτωλικός (Γιάννης Αναστασίου): Ανέστης - Λιάβας, Μλάντεν, Λάρσον, Χουχούμης - Μάρτενσον, Ντίας, Ξενιτίδης - Κολοβός, Μόρσει, Καρέλης.

ΠΑΣ Γιάννινα (Θανάσης Στάικος): Τσιντώτας - Σόρια, Παντελάκης, Εραμούσπε, Πήλιος - Ριένστρα, Καραχάλιος, Τζίνο - Παμλίδης, Τζίμας, Μπάλαν.

Διαιτητής: Αναστάσιος Παπαπέτρου,

Βοηθοί: Νικόλαος Σάββας, Δημήτριος Σαμοϊλης

4ος: Κωνσταντίνος Τσετσίλας

VAR: Ιωάννης Παπαδόπουλος, Γεώργιος Στεφανής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x