Stoiximan Super League

Παναιτωλικός για OPAP Arena: «Συμμετέχουμε στη χαρά της ΑΕΚ»

Ανακοίνωση με αφορμή τα σημερινά εγκαίνια του γηπέδου της ΑΕΚ εξέδωσε η ΠΑΕ Παναιτωλικός, τονίζοντας ότι συμμετέχει και η ίδια στη χαρά της οικογένειας της Ένωσης.

Επίσημη ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Παναιτωλικός εν όψει των σημερινών εγκαινίων του νέου γηπέδου της ΑΕΚ, OPAP Arena.

Χαρακτηριστικά τονίζει ότι η Ένωση τα τελευταία είκοσι χρόνια βίωνε μία ιδιότυπη προσφυγιά λόγω της απουσίας της από τη φυσική της έδρα και μάλιστα προσθέτει ότι σε αυτή τη σημαντική μέρα για την ιστορία των «κιτρινόμαυρων», συμμετέχει και η ίδια η ΠΑΕ Παναιτωλικός σε αυτή τη χαρά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από την πλευρά της η ΑΕΚ είχε προσκαλέσει τους μεγαλομετόχους όλων των ομάδων για τη σημερινή εκδήλωση, μεταξύ των οποίων και τον Φώτη Κωστούλα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των «Αιτωλών»:

Η σημερινή ημέρα των εγκαινίων του νέου γηπέδου της ΑΕΚ, είναι μια ημέρα-σταθμός της ιστορία της. Επιστρέφει εκεί που πριν έναν αιώνα δημιούργησε την πρώτη του στέγη ο προσφυγικός Σύλλογος, αλλά στερήθηκε την τελευταία εικοσαετία βιώνοντας μια νέα ιδιότυπη «προσφυγιά».

Συμμετέχουμε στη χαρά της οικογένειας της ΑΕΚ για τη λειτουργία ενός σύγχρονου γηπέδου, που αποτελεί σημείο αναφοράς των φιλάθλων της και ανεβάζει τον πήχη των προσδοκιών τους. Ενός γηπέδου που βοηθά την γενικότερη αναβάθμιση του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Καλορίζικο!


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x