Stoiximan Super League

Μάνατζερ Γιάγκουσιτς: «Ο Παναθηναϊκός δεν ήθελε να ακούσει καν για πώληση ή δανεισμό»

Μιλώντας σε σερβικό Μέσο, ο ατζέντης του Αντριάνο Γιάγκουσιτς, Μάτεϊ Σκέγκρο, αναφέρθηκε στην παρουσία του νεαρού Κροάτη στον Παναθηναϊκό, αλλά και το πλάνο των πρασίνων για τον παίκτη.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Τον γύρο της Ευρώπης έχει κάνει η σπουδαία εμφάνιση του Αντριάνο Γιάγκουσιτς, στο ματς της Κ21 της Κροατίας με την αντίστοιχη της Ουγγαρίας για τα προκριματικά του Euro 2027.

O νεαρός παίκτης του Παναθηναϊκού, ήταν εκπληκτικός και πραγματοποίησε μια από τις πιο «γεμάτες» εμφανίσεις της καριέρας του με χατ τρικ και άκρα επιδραστικότητα στο παιχνίδι της ομάδας του Ίβιτσα Όλιτς.

Για τη συγκεκριμένη εμφάνιση, αλλά και κατ' επέκταση, τη φόρμα στην οποία βρίσκεται ο Γιάγκουσιτς, μίλησε στο σερβικό «Sportske novosti» ο μάνατζέρ του, Μάτεϊ Σκέγκρο.


Αναλυτικά:
Aρχικά ανέφερε: «Ο Παναθηναϊκός επένδυσε ένα μεγάλο ποσό στον Αντριάνο. Πριν από επτά μήνες, όταν τον απέκτησε, τον εκτιμούσε και πλήρωσε περισσότερα από τους άλλους συλλόγους, κάτι που σεβόμαστε τόσο ο παίκτης όσο και εγώ. Αυτή τη σεζόν έχει παίξει σε οκτώ από τα 13 παιχνίδια του συλλόγου και η εμφάνισή του με την Κ21 δείχνει πόσο έχει προοδεύσει στην Ελλάδα. Ολόκληρο το κροατικό πρωτάθλημα αξίζει 200 εκατομμύρια ευρώ, ενώ μόνος του ο Παναθηναϊκός σχεδόν 150 εκατομμύρια.

Ανταγωνίζεται παίκτες αξίας 18 εκατομμυρίων ευρώ και δεν είναι ρεαλιστικό να παίζει σε όλα τα παιχνίδια από την πρώτη του ουσιαστικά σεζόν. Προς το παρόν, είναι ρεαλιστικό να έχει αγωνιστεί σε οκτώ από τα 13. Το πλάνο είναι να παίξει περίπου 2.000 λεπτά φέτος και περισσότερα από 3.000 την επόμενη σεζόν. Προπονείται εξαιρετικά, ήταν πολύ καλός όποτε αγωνίστηκε και σίγουρα θα κερδίσει όλο και περισσότερο χρόνο στο γήπεδο».


Για το πως αντιμετωπίζει ο Παναθηναϊκός τις προτάσεις που έρχονται για τον Γιάγκουσιτς: «Στα κροατικά Μέσα δημιουργείται αχρείαστος πανικός. Δεν είναι ότι δεν έπαιξε σε κανένα από τα 13 παιχνίδια? έμεινε εκτός μόνο σε πέντε. Προσωπικά μετέφερα στον σύλλογο αρκετές επίσημες προτάσεις, αλλά δεν ήθελε καν να ακούσει για πώληση ή δανεισμό. Ο Παναθηναϊκός επένδυσε πολλά χρήματα, του δίνει πολύ περισσότερα λεπτά από την περασμένη σεζόν και πιστεύω ότι τα πράγματα θα γίνουν ακόμη καλύτερα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x