Stoiximan Super League

Αθανασίου: «Ψάχνει έναν ''ενδεκαδάτο'' στόπερ ο Παναθηναϊκός και όχι κάποιον για να συμπληρώσει το ρόστερ»

Ο Νίκος Αθανασίου έκανε την εκτίμηση μέσω του bwinΣΠΟΡ FM, ότι ο Παναθηναϊκός θα αναζητήσει έναν κεντρικό αμυντικό ο οποίος θα διεκδικεί θέση βασικού στην ενδεκάδα του «τριφυλλιού».

Τη δική του εκτίμηση για τη μεταγραφική ενίσχυση του Παναθηναϊκού έκανε στην εκπομπή «Oι Ρεπόρτερ» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Αθανασίου.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού αφού αναφέρθηκε σε όλα τα δημοσιεύματα των προηγούμενων ημερών για τον Φώτη Ιωαννίδη και τους διεθνείς παίκτες του «τριφυλλιού», είπε ότι ο Παναθηναϊκός θα πάει για έναν κεντρικό αμυντικό ο οποίος δεν θα αποκτηθεί απλώς για να... συμπληρώσει το ρόστερ, αλλά για να διεκδικήσει θέση βασικού: «Άργησαν τα δημοσιεύματα για Ιωαννίδη. Φέτος όμως είναι στην κεντρική ευρωπαϊκή σκηνή. Δεν φεύγει τον Ιανουάριο. Δεν γίνεται να φύγει ένας βασικός σέντερ φορ να φύγει από ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό.

Πρέπει να είναι αστρονομικό το ποσό για να αποχωρήσει. Έχει λόγο και ο Λεβαδειακός στην πώληση του. Θέλει να συνεχίσει να χτίζει επάνω του, αλλά οι κανόνες της ποδοσφαιρικής αγοράς ισχύουν για όλους.

Περιμένουμε να δούμε τα παιχνίδια Σερβίας και Σλοβενίας για να δούμε πόσους παίκτες θα έχει ο Παναθηναϊκός στο Εuro 2024. Χρειάζεται... αυτοκτονία για να μην περάσουν οι Σλοβένοι και οι Σέρβοι. Θέλουν και οι δυο από έναν βαθμό.»


Για τα μεταγραφικά υπογράμμισε: «Mετά τον τραυματισμό του Μάγκνουσον βρίσκεται σε αναζήτηση στόπερ. Δεν υπάρχει κάτι άλλο και τι να υπάρξει όταν υπάρχει πολυκοσμία σε όλες τις άλλες γραμμές. Ο Παναθηναϊκός έχει όλες τις προϋποθέσεις και τον χρόνο να βρίσκεται στο Κορωπί την 1η Γενάρη ο νέος στόπερ. Ακόμη πιο σημαντικό να έχει έτοιμο στόπερ ο Παναθηναϊκός μετά και την απουσία του Πάλμερ-Μπράουν. Θα πρέπει να βρει κορυφαίου επιπέδου παίκτη και όχι να συμπληρώσει την άμυνα».

Tέλος για το ματς της 26ης αγωνιστικής με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ο Νίκος Αθανασίου τόνισε: «Οφείλει να πάρει το ματς ο Παναθηναϊκός. Παρά τη βαθμολογία και το +4 δεν έχει πάρει μεγάλο ματς. Οι τίτλοι βάσει του φορμάτ του πρωταθλήματος κρίνονται στα playoffs».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x