Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Εξελίξεις με χαφ και δεξί μπακ στις επόμενες 15 μέρες - Αυτά ισχύουν για Λινγκρ»

Για τις μεταγραφικές κινήσεις που τρέχουν στον Παναθηναϊκό μίλησε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης τονίζοντας ότι πρόκειται να υπάρξουν εξελίξεις τις επόμενες 15 ημέρες.

Στα μεταγραφικά σενάρια που έχουν δει το φως της δημοσιότητας αλλά και στα πλάνα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για τον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν στον Παναθηναϊκό στάθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Τάσος Νικολογιάννης.

Ο ρεπόρτερ των «πρασίνων» αρχικά αναφέρθηκε στην περίπτωση του Πρεσιάδο τονίζοντας ότι δεν είναι ο μοναδικός που απασχολεί για το δεξί άκρο της άμυνας ενώ στη συνέχεια έκανε και ειδική μνεία στον Όντρεϊ Λινγκρ: «Ο Παναθηναϊκός δεδομένα βιάζεται να κλείσει παίκτες για να τους έχει στην προετοιμασία αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι και οι πάικτες βιάζονται να βρουν ομάδα. Πιθανότατα θα υπάρξουν εξελίξεις για δεξί μπακ και χαφ εντός των επόμενων 15 ημερών. Ο Πρεσιάδο έχει προταθεί, αλλά εξετάζεται και άλλος παίκτης για αυτή τη θέση. Ο Λινγκρ είναι μια περίπτωση που ταιριάζει στα "θέλω" του Γιοβάνοβιτς και γίνεται προσπάθεια ώστε ο παίκτης να κλείσει και να είναι στην προετοιμασία».

Τέλος ο Τάσος Νικολογιάννης ξεκαθάρισε ότι το πρόβλημα του Παναθηναϊκού στη σεζόν που έφυγε ήταν το γκολ και για αυτό το λόγο γίνεται έρευνα για έναν χαφ που θα μπορεί να βοηθήσει και σε αυτόν τον τομέα ενώ έκλεισε κάνοντας μια αναφορά και στο τι μέλλει γενέσθαι με την ανανέωση του Δημήτρη Κουρμπέλη: «Σε μια εβδομάδα-το πολύ 10 ημέρες ο Παναθηναϊκός θα έχει θετική ή αρνητική απάντηση από τον Κουρμπέλη για την επέκταση του συμβολαίου. Το πρόβλημα πέρυσι εντοπιζόταν στη δημιουργία αφού ο Παναθηναϊκός είχε πρόβλημα στο γκολ. Ο Γιοβάνοβιτς θέλει έναν παίκτη που να είναι καλός στις στατικές φάσεις αλλά και στο σκοράρισμα».

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x