Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Ο Ιωαννίδης πρώτος στήριζε τον Σπόραρ στα δύσκολα - Έχουν σκοράρει 41 γκολ οι φορ του Παναθηναϊκού»

Ακούστε τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού, όπως τα μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Tάσος Νικολογιάννης.

Τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού μετά και τη μεγάλη νίκη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» επί του Άρη μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Tάσος Νικολογιάννης.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού, αναφέρθηκε αρχικά στη σημαντική επικράτηση του «τριφυλλιού» στη Θεσσαλονίκη, αλλά και στις σπουδαίες επιδόσεις των Ιωαννίδη, Σπόραρ και Γερεμέγεφ οι οποίοι έχουν σκοράρει 41 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις φέτος.

Μάλιστα, ο Τάσος Νικολογιάννης, έκανε ειδική μνεία στις σχέσεις του Έλληνα και του Σλοβένου στράικερ, τονίζοντας ότι ο Ιωαννίδης, ήταν πάντοτε εκείνος που στήριζε τον Σπόραρ, στις στιγμές που ο δεύτερος διένυε περίοδο ντεφορμαρίσματος, ή ήταν σε κακή ψυχολογική κατάσταση.

«O ιδανικός δεύτερος επιθετικός ο Σπόραρ. Έχει αντιμετωπιστεί πολύ άσχημα. Έχει δεχθεί τρομερή ανθρωποφαγία. Ειδικά μετά τη χαμένη ευκαιρία με την Μπράγκα. Έχει δώσει μια ευρωπαϊκή πρόκριση στον Παναθηναϊκό στα ματς με τη Ντνίπρο. Ο Ιωαννίδης πρώτος από όλους ήταν δίπλα του στις κακές του στιγμές. Και με επίσημες δηλώσεις του τον έχει εκθειάσει. Είναι κορυφαίες οι φετινές επιδόσεις των φορ του Παναθηναϊκού τη φετινή σεζόν. Έχουν βάλει 41 γκολ. Η επίθεση είναι αυτή που τον έχει κρατήσει ζωντανό στη διεκδίκηση του τίτλου. Αυτό που πληρώνει είναι η κακή του αμυντική λειτουργεία στο ματς με τον ΠΑΟΚ. Συμβαίνει αυτό. Δεν υπάρχουν ομάδες που δεν χάνουν ντέρμπι. Το αισιόδοξο μήνυμα είναι ότι η ομάδα αντιδρά όταν είναι με την πλάτη στον τοίχο.».

Ακούστε μεταξύ άλλων όσα είπε και για τα δυο επικείμενα ματς με τη Λαμία:


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x