Stoiximan Super League

Η κριτική της ΑΕΚ: Ο αρχηγός βγήκε μπροστά!

Η ΑΕΚ πήρε σπουδαία νίκη επί του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο (0-1) και κλείδωσε τη συμμετοχή της στο Conference League.

Αρχηγού παρόντος! Ο Πέτρος Μάνταλος βγήκε μπροστά και η ΑΕΚ πέρασε από την Λεωφόρο επικρατώντας 1-0 του Παναθηναϊκού, για να κλειδώσει τη συμμετοχή της στο Conference League. Από κοντά και οι Τσιντώτας, Γαλανόπουλος για την ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ που είχε δύο τελείως διαφορετικά πρόσωπα στο παιχνίδι.

Το sportfm.gr περνάει από... ακτίνες Χ την ΑΕΚ:

Τσιντώτας (8): Όπου χρειάστηκε ήταν εκεί! Είχε καιρό να κάνει καλή εμφάνιση και σήμερα εξαργύρωσε την εμπιστοσύνη του Χιμένεθ, με επέμβαση του 68ου λεπτού στο τελείωμα του Χατζηγιοβάνη να είναι κομβική για να κρατήσει το μηδέν για την ΑΕΚ.

Βασιλαντωνόπουλος (7): Πολύ καλή εμφάνιση από τον Έλληνα μπακ, δεν αντιμετώπισε προβλήματα αμυντικά από τους προσωπικούς του αντιπάλους και ήταν ο μοναδικός με τόσα ανεβάσματα και τρεξίματα για την ΑΕΚ στο πρώτο μέρος. Αποχώρησε στο 81ο λεπτό με πρόβλημα τραυματισμού.

Σβάρνας (6): Μεστή εμφάνιση από τον Έλληνα στόπερ, με τον Μακέντα να πέφτει κυρίως στην πλευρά του Τσιγκρίνσκι και να έχει λιγότερη... δουλειά. Είχε και την ευκαιρία να σκοράρει, αλλά η κεφαλιά του έγλυψε το οριζόντιο δοκάρι.

Τσιγκρίνσκι (7): Είχε πολύ καιρό να κάνει τόσο καλή εμφάνιση ο Ουκρανός στόπερ. Διαθέτει ηγετικά χαρακτηριστικά και μπορεί να τα δείξει όταν δεν είναι τραυματίας, όπως το έκανε σήμερα. Μάλιστα, έπαιζε με κάρτα από νωρίς αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε να περιορίσει τον Μακέντα σε μεγάλο μέρος του αγώνα.

Λόπες (5): Στη βάση! Είχε ανεβάσματα και προσπάθησε να βοηθήσει επιθετικά, αλλά δεν πέρασε σέντρες, ενώ αμυντικά είχε ορισμένα προβλήματα αφού Μολό και Χατζηγιοβάνης φόρτωναν την πλευρά του.

Κρίστισιτς (6): Ξεκίνησε καλά το πρώτο μέρος, βοηθώντας στο να κρατήσει η ομάδα του την μπάλα και να περιορίσει το κάθετο παιχνίδι του αντιπάλου, λειτουργώντας σαν σκούπα μπροστά από τα αντίπαλα στόπερ. Γενικότερα, τα πήγε καλά και βοήθησε στο passing game, αλλά το μεγαλύτερος βάρος στην εμφάνισή του το έριξε στο ανασταλτικό κομμάτι.

Σιμάνσκι (7): Είχε μια δουλειά να κάνει στο πρώτο μέρος και τα πήγε πολύ καλά, αφού ο Χιμένεθ τον έριξε πάνω στον Βιγιαφάνιες και τελικά κατάφερε να τον περιορίσει στο δημιουργικό κομμάτι. Ως συνήθως με πολλά τρεξίματα.

Γαλανόπουλος (7): Συνεχίζει τις πολύ καλές εμφανίσεις ο Γαλανόπουλος. Του ανατέθηκε ο ρόλος του να περιορίσει τον Χουάνκαρ στο πρώτο μέρος, το κατάφερε εν μέρει, έχοντας φυσικά πολλά τρεξίματα και κουβάλημα της μπάλας.

Μάνταλος (8): Ο MVP του αγώνα. Βγαίνει μπροστά για την ομάδα του σε ένα κομβικό παιχνίδι και ενώ παίζει με πρόβλημα τραυματισμού, σκοράρει και γενικότερα στο δεύτερο μέρος είναι θετικότατος και έχει δημιουργικό ρόλο. Αρχηγική εμφάνιση μετά από αρκετό καιρό! Αποχώρησε στο 70ο λεπτό.

Τάνκοβιτς (5): Δεν κατάφερε να φανεί στο ματς. Δεν πήρε ενέργειες, δεν ζητούσε μπάλες και γενικότερα τα βρήκε σκούρα με τον Μολό που είναι πολύ δυνατό κορμί. Άφαντος γενικότερα, δεν τον βόλεψε το στιλ παιχνιδιού της ΑΕΚ κυρίως στο πρώτο μέρος και βγήκε στο 70ο λεπτό.

Ανσαριφάρντ (6): Είχε άχαρο ρόλο, προσπαθώντας να λειτουργήσει ως σκαλοπάτι στη δημιουργία του παιχνιδιού. Έχει την ασίστ στο γκολ του Μάνταλου, ενώ φτιάχνει και τη φάση του Γαλανόπουλου. Γενικότερα, είχε αρκετά δημιουργικό ρόλο, περισσότερο βγαίνοντας από την περιοχή για να υποδεχτεί μπάλες.

Σάκχοφ (5): Στη βάση και ο Ουκρανός, μπήκε στο 70' για να δώσει τρεξίματα και να κρατήσει μπάλες αλλά δεν κατάφερε να φανεί ιδιαίτερα.

Αλμπάνης (5): Μπήκε στο τελευταίο εικοσάλεπτο και αυτός όταν το ματς σκληρυνε αρκετά και έγινε άναρχο, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να μην καταφέρει να πάρει πρωτοβουλίες.

Μπακάκης (-): Μπήκε στο 81ο λεπτό και δεν μπορεί να κριθεί. Του πιστώνεται η γρήγορη αντίδραση στο χαμένο πέναλτι του Μακέντα, απομακρύνοντας σε κόρνερ.

Νεντελτσεάρου (2): Δεν γίνεται να μπαίνει στο 89' για να θωρακίσει τα μετόπισθεν και τρία λεπτά μετά να ρίχνει... κλωτσιά στον Μακέντα και να κάνει πέναλτι! Παραλίγο να κρεμάσει την ομάδα του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x