Stoiximan Super League

Γιοβάνοβιτς: «Δεν παίρναμε εύκολες αποφάσεις-Έχει βγει η κούραση στους παίκτες μου»

Στην κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια αλλά και στην περισσότερη πίεση που αισθάνεται ο Παναθηναϊκός απέδωσε τη «λευκή» ισοπαλία με την ΑΕΚ ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Για τη δύναμη που επικράτησε στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ και το δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί μίλησε μετά το 0-0 της Λεωφόρου ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ο προπονητής του «τριφυλλιού» τόνισε ότι οι παίκτες του είχαν αρκετή κούραση η οποία τους βγήκε κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης, ενώ κλείνοντας τόνισε ότι η ανάλυση του ντέρμπι θα βοηθήσει τον Παναθηναϊκό να βελτιώσει την εικόνα του στα εναπομείναντα τρία ματς.


Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του Παναθηναϊκού:
«Ήταν πολύ δυνατό και σημαντικό παιχνίδι. Είχαμε παραπάνω στρες από την ΑΕΚ. Αυτό φάνηκε, δεν πέρναμε αποφάσεις σωστές. Ήταν από τα παιχνίδια που δε θες να παίζεις, έπρεπε να παίξουμε πολύ καλύτερα. Κατανοώ τους ποδοσφαιριστές μου από την προσπάθεια που έχουν κάνει και την κούραση.

Έχουμε πολύ δύσκολο πρόγραμμα με ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό, Άρη δεν ξέρουμε αν έχουμε χρόνο να ξεκουραστούμε, όμως η προσπάθεια των παικτών μου και η ανάλυση του συγκεκριμένου παιχνιδιού μπορεί να μας βοηθήσει να τα πάμε καλύτερα».
.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x