Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Ο Οφρυδόπουλος δεν θα πάει όπως ο Γιαννίκης στη Λεωφόρο»

Άλλη ΑΕΚ αναμένεται αυτήν τη φορά στη Λεωφόρο. Τους λόγους για τους οποίους περιμένει διαφορετική την ΑΕΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό εξήγησε ο Γιώργος Τσακίρης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Το ρεπορτάζ της ΑΕΚ και το σχόλιο του Γιώργου Τσακίρη ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Οι μνήμες από τη βαριά ήττα στη Λεωφόρο είναι νωπές και οι «κιτρινόμαυροι» πρόκειται να αγωνιστούν με διαφορετική φιλοσοφία απέναντι στους «πράσινους» στην πρεμιέρα των playoffs.

«Δεν θα πάει όπως ο Γιαννίκης ο Οφρυδόπουλος. Θα παίξει πολύ πιο σφιχτά», ανέφερε και πρόσθεσε: «Δεν θα πρέπει να περιμένει… τρελά πράγμα. Αν δούμε την ΑΕΚ Β’ θα καταλάβουμε. Είναι σφιχτός προπονητής, είχε 18 γκολ υπέρ, 12 γκολ κατά».

Σε ό,τι αφορά την ενδεκάδα, ίσως υπάρξει επιστροφή Στάνκοβιτς. Για τα δεξιά ο Μισελέν έχει τον πρώτο λόγο, στο κέντρο της άμυνας το δίδυμο θα είναι Μήτογλου-Τζαβέλλας, αριστερά ο Μοχαμαντί. Αν διατηρηθεί το 4-2-3-1, ο Σιμόες θα είναι με τον Χατζισαφί στα χαφ, με τον Αμράμπατ μπροστά σε ελεύθερο ρόλο, καθώς έχει προβάδισμα έναντι του Μάνταλου. Δεξιά θα είναι ο Λιβάι, αριστερά ο Τσούμπερ. Στην κορυφή θα παίξει ο Αραούχο. Πάντως, πρέπει να σημειωθεί ότι υπάρχουν διλήμματα σε τακτικό επίπεδο, αλλά στο κομμάτι των προσώπων.

Στο θέμα του προπονητή ανέφερε ότι προέχει η περίπτωση του Φερνάντο Σάντος, ενώ στο κομμάτι της στελέχωσης, επεσήμανε ότι ίσως υπάρξει μια απομάκρυνση ακόμη μετά το «διαζύγιο» με τον Βασίλη Δημητριάδη. «Δεν περιμένω τρελά πράγματα», τόνισε ο Γιώργος Τσακίρης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x