Stoiximan Super League

Επίσημο: Αναβλήθηκε το Παναθηναϊκός-Ατρόμητος, αναμονή για τον εκ νέου ορισμό του

Η Super League ανακοίνωσε σήμερα (16/8) την αναβολή του αγώνα της πρεμιέρας ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ατρόμητο, με την διεξαγωγή του να αποφασίζεται εν ευθέτω χρόνω.

Όπως αναμενόταν, με βάση την… λογική, μετά την πρόκριση του Παναθηναϊκού επί της Μαρσέιγ και την περαιτέρω παρουσία των «πράσινων» στα ευρωπαϊκά Κύπελλα, η Super League ανακοίνωσε σήμερα (16/8) την αναβολή του αγώνα του με τον Ατρόμητο.

Η διεξαγωγή της πρεμιέρας του Παναθηναϊκού στο ελληνικό πρωτάθλημα κόντρας τους Περιστεριώτες αναμένεται να αποφασιστεί το προσεχές διάστημα, όπως πρόσθεσε η διοργανώτρια Αρχή.

Ωστόσο, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, η επικρατέστερη ημερομηνία είναι γύρω στις αρχές Οκτώβρη, όταν και θα υπάρχει κενό λόγω των δημοτικών εκλογών στην χώρα μας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Ανακοινώνεται ότι σε συνέχεια αιτήματος της Ελληνικής Αστυνομίας και λόγω των προγραμματισμένων υποχρεώσεων της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τη διεθνή διασυλλογική διοργάνωση UEFA Champions League, ο αγώνας ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League, αναβάλλεται και θα οριστεί εκ νέου από τη Διοργανώτρια αρχή».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x