Stoiximan Super League

Ανακοίνωσε τον Γιάννη Παπαδημητρίου ως τεχνικό διευθυντή ο Παναθηναϊκός!

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την πρόσληψη του Γιάννη Παπαδημητρίου για τη θέση του τεχνικού διευθυντή, ώστε να συνδράμει στον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας.

Στην πρόσληψη τεχνικού διευθυντή προχώρησε ο Παναθηναϊκός!

Οι «πράσινοι» ανακοίνωσαν πως το συγκεκριμένο πόστο θα αναλάβει ο Γιάννης Παπαδημητρίου, με στόχο να συνδράμει τη διοίκηση, αλλά και τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς στο έργο του μεταγραφικού σχεδιασμού της ομάδας για τη νέα σεζόν. Να σημειωθεί πως αυτό έγινε μετά από επιθυμία του ίδιου του Σέρβου προπονητή του «τριφυλλιού», ο οποίος ήθελε έναν άνθρωπο ακόμα, προκειμένου να τον βοηθάει, ιδιαίτερα κατά τις μεταγραφικές περιόδους, ώστε να «τρέχουν» πιο γρήγορα τα πράγματα. Αυτή η επιθυμία του, λοιπόν, μεταφέρθηκε στον Γιάννη Αλαφούζο και κάπως έτσι ο Παναθηναϊκός προχώρησε στην πρόσληψη του Γιάννη Παπαδημητρίου.

Θυμίζουμε, ο Παπαδημητρίου, πρώην ποδοσφαιριστής, έχει διατελέσει στο ίδιο πόστο τόσο στην Ξάνθη όσο και στην ΑΕΚ, ενώ στην τελευταία υπήρξε και εκτελεστικός διευθυντής.

Ο τελευταίος, εξάλλου, που είχε αυτόν τον ρόλο στους «πράσινους» ήταν ο Πιερ Ντρεοσί.

Aναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι ο Γιάννης Παπαδημητρίου αναλαμβάνει τον ρόλο του τεχνικού διευθυντή. Ο κ. Παπαδημητρίου βρίσκεται ήδη σε συνεργασία με τη διοίκηση και την τεχνική ηγεσία για την υλοποίηση του μεταγραφικού σχεδιασμού της ομάδας.

Ο Γιάννης Παπαδημητρίου έχει διατελέσει τεχνικός διευθυντής στην Ξάνθη και στην ΑΕΚ, όπου αργότερα ανέλαβε και χρέη εκτελεστικού διευθυντή».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x