Stoiximan Super League

Ντι Μάρτζιο: «Ανανεώνουν Παναθηναϊκός και Μπρινιόλι μέχρι το 2026»

Ο Ιταλός δημοσιογράφος, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, αναφέρει ότι ο συμπατριώτης του, Αλμπέρτο Μπρινιόλι, ανανεώνει με τον Παναθηναϊκό έως το 2026.

Πρόωρη επέκταση της συνεργασίας τους θα πραγματοποιήσουν οι Παναθηναϊκός και Αλμπέρτο Μπρινιόλι, σύμφωνα με τον Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός Ιταλός δημοσιογράφος αναφέρει πως ο συμπατριώτης του πρόκειται σύντομα να ανανεώσει για δύο ακόμα χρόνια το συμβόλαιό του, το οποίο εκπνέει το καλοκαίρι του 2024, ήτοι έως το 2026. Μάλιστα, συμπληρώνει πως ο 31χρονος πορτιέρε είναι χαρούμενος στον Παναθηναϊκό, καθώς και ότι δεν έχει λάβει προτάσεις που θα τον έπειθαν να επιστρέψει στην πατρίδα του.

Να σημειωθεί πάντως ότι αυτήν τη στιγμή δεν υπάρχει κάτι, καθώς στον Παναθηναϊκό ασχολούνται με τα συμβόλαια που εκπνέουν το προσεχές καλοκαίρι.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μπρινιόλι μετακόμισε στον Παναθηναϊκό από την Έμπολι τον Σεπτέμβριο του 2021, πραγματοποιώντας έκτοτε εξαιρετικές εμφανίσεις. Συνολικά, με την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει μετρήσει 44 συμμετοχές και 27 clean sheets.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x