Stoiximan Super League

Αναζητά ένα μεγάλο «διπλό» σε ιδανικό σημείο ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός φουλάρει για το ντέρμπι με την ΑΕΚ με μοναδικό σκεπτικό την κατάκτηση της νίκης.

Τα πλέι οφ μπαίνουν στην τελική ευθεία, ο Παναθηναϊκός είναι μέχρι τώρα αήττητος στη διαδικασία αυτή, παρουσιάζεται σε πολύ καλή κατάσταση, αλλά απαιτείται και συνέχεια. Τα πάντα θα κριθούν στις λεπτομέρειες και ο στόχος της ομάδας του Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι να καταφέρει να πάρει ένα μεγάλο «διπλό» σε ντέρμπι, κάτι που- για διαφορετικούς λόγους- μέχρι τώρα δεν έχει κάνει τη φετινή χρονιά.

Το σημείο είναι ιδανικό και άπαντες το γνωρίζουν αυτό στους πράσινους. Το παιχνίδι με την ΑΕΚ είναι εξαιρετικά σημαντικό και ίσως καθοριστικό. Το τριφύλλι ολοκληρώνει αύριο την προετοιμασία για το ντέρμπι και πηγαίνει στο ΟΑΚΑ με νοοτροπία και πλάνο νίκης. Με συγκέντρωση, σοβαρότητα, χωρίς πολλά λόγια και με αποφασιστικότητα.

Αν ο Παναθηναϊκός καταφέρει να πάρει τους τρεις βαθμούς, τότε θα αποκτήσει σοβαρό πλεονέκτημα για το ευρωπαϊκό εισιτήριο, αφού θα ξεφύγει 5 βαθμούς από την «Ένωση». Αυτός είναι και ο στόχος. Επίσης, αν δε χάσει από τον δικέφαλο, τότε μετά τον Άρη θα υπερτερεί και της ΑΕΚ στην ισοβαθμία, γεγονός που μπορεί να παίξει τον ρόλο του στην τελική βαθμολογία.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, δεν υπολογίζεται, ως γνωστόν, ο Γκατσίνοβιτς και επικρατέστερος για τη θέση του στο κέντρο είναι ο Μαουρίσιο, αλλά αυτό θα το αποφασίσει ο Γιοβάνοβιτς μετά και την τελευταία αυριανή προπόνηση.

Άλλες αλλαγές στην ενδεκάδα δεν αναμένονται από τον Σέρβο προπονητή, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες έχει δουλέψει πολύ στην τακτική ενόψει του παιχνιδιού της Κυριακής.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x