Stoiximan Super League

«Ανεβάζει την προσφορά για Αντίνο ο Παναθηναϊκός, θέλει να τιμήσει τη συμφωνία με Ρίβερ η Γοδόι Κρους»

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την προσπάθεια για το «ναι» της Γοδόι Κρους ώστε να φορέσει τα πράσινα ο Αντίνο, με τους Αργεντινούς ν’ αντιστέκονται, αλλά να περιμένουν βελτιωμένη προσφορά του «τριφυλλιού».

Σύμφωνα με νεότερες πληφορορίες από τους Αργεντινούς δημοσιογράφους για το θέμα της μεγάλης προσπάθειας του Παναθηναϊκού να πάρει τον Σαντίνο Αντίνο από τη Γοδόι Κρους, φαίνεται πως οι «πράσινοι» είναι αποφασισμένοι ν' ανεβάσουν ακόμα περισσότερο την προσφορά τους για τον ποδοσφαιριστή.

Από τη μία γίνεται λόγος για πρόταση που ούτως ή άλλως δεν μπορεί να την κοντράρει κάποια ομάδα της Αργεντινής, από την άλλη, όμως, η Γοδόι Κρους ακόμα αντιστέκεται και τονίζει πως θέλει να τιμήσει τη συμφωνία που έχει με τη Ρίβερ εδώ και μερικές μέρες, έναντι 4,5 εκατομμυρίων δολαρίων.

Μέχρι και τα ξημερώματα - με ώρα Ελλάδας - η ομάδα του Αντίνο και οι εκπρόσωποι του παίκτη που έκαναν ό,τι μπορούσαν από τη στιγμή που έχουν αποφασίσει να στείλουν τον πελάτη τους στην Ευρώπη, συζητούσαν και όπως αναφέρει ο Γκαρσία Γκρόβα, «ο Παναθηναϊκός είναι διατεθειμένος ν' ανεβάσει ακόμα περισσότερο την προσφορά του».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x