Stoiximan Super League

Ο Παναθηναϊκός απάντησε στην ΑΕΚ για Μαντσίνι: «Η εγκυρότητα της διάψευσης εξαρτάται από την πηγή»

Ο Παναθηναϊκός με σχετική ενημέρωση επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ του Τάσου Νικολογιάννη στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 σχετικά με την «σφήνα» της ΑΕΚ για την απόκτηση του Μαντσίνι, που έπεσε στο κενό.

Στη διάψευση της ΑΕΚ για το ρεπορτάζ του Τάσου Νικολογιάννη σχετικά με την σφήνα της για την απόκτηση του Μαντσίνι, η οποία έπεσε στο κενό, απάντησε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Οι πράσινοι με αφορμή την αντίδραση που είχε η ΑΕΚ σχολιάζουν με νόημα... «Η εγκυρότητα των διαψεύσεων εξαρτάται πάντα από την πηγή την οποία προέρχονται».

Θα πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι πέρσι όταν ο Παναθηναϊκός πήρε τον Γκατσίνοβιτς η ΑΕΚ είχε διαψεύσει και πάλι την προσπάθειά της να αποκτήσει τον παίκτη και την εμπλοκή της στην υπόθεση παρά το γεγονός ότι κάτι τέτοιο ίσχυε

Επίσης, πέρσι η Ένωση είχε διαψεύσει και πάλι την φραστική επίθεση του Δημήτρη Μελισσανίδη στους διαιτητές στα αποδυτήρια στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ στα πλέι-οφ, με την ΑΕΚ να το διαψεύδει αλλά με τη συνέχεια να είναι γνωστή και τον διοικητικό ηγέτη της Ένωση να τιμωρείται από τα αρμόδια όργανα για την ενέργειά του αυτή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x