Stoiximan Super League

Στην Cosmote TV το αυριανό φιλικό του Παναθηναϊκού με τη Βίενερ Βικτόρια

Το αυριανό φιλικό του Παναθηναϊκού (26/06, 19:30) με αντίπαλο τη Βίνερ Βικτόρια επί αυστριακού εδάφους θα μεταδοθεί από τα κανάλια της Cosmote TV.

Στην Αυστρία και συγκεκριμένα στο Μπαντ Έρλαχ βρίσκεται από το βράδυ της Κυριακής (25/06) η αποστολή του Παναθηναϊκού, εκεί όπου θα παραμείνει μέχρι τις 10 Ιουλίου, πραγματοποιώντας το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Η αποστολή του «τριφυλλιού» αναμένεται να χαλαρώσει σήμερα το βράδυ στο ξενοδοχείο, με παίκτες και τεχνικό επιτελείο να ξεκουράζονται από το πολύωρο ταξίδι.

Από αύριο όμως ξεκινάει η δουλειά, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας να έχουν να... σηκώνουν μανίκια. Μάλιστα, το απόγευμα της Δευτέρας (26/06, 19:30), οι «πράσινοι» θα δώσουν και το πρώτο φιλικό παιχνίδι της προετοιμασίας επί αυστριακού εδάφους, αντιμετωπίζοντας τη Βιενερ Βικτόρια, ομάδα που αγωνίζεται στη Β' κατηγορία της Αυστρίας.

Ένα παιχνίδι που θα λειτουργήσει πιο πολύ ως «ξεμούδιασμα» για τους παίκτες του Παναθηναϊκού, ενώ, αναμένεται να αγωνιστούν αρκετά πρόσωπα, αλλά και πολλοί νεαροί παίκτες. Το φιλικό θα έχει τηλεοπτική μετάδοση και θα προβληθεί από το Cosmote Sports 1.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x