Stoiximan Super League

Αποφόρτιση ο Βέρμπιτς στον Παναθηναϊκό

Αποφόρτιση για τους βασικούς του αγώνα της Τούμπας και αποθεραπεία για τον Μπένιαμιν Βέρμπιτς -που θα προλάβει ωστόσο- είχε η σημερινή (20/01) προπόνηση του Παναθηναϊκού, ενόψει ΠΑΟΚ.

Επιστροφή στις προπονήσεις και στο «Γεώργιος Καλαφάτης» την Παρασκευή (21/01) για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού μετά το χθεσινό ρεπό.

Οι «πράσινοι» χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ, αφού όσοι βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα του πρώτου προημιτελικού του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον ΠΑΟΚ έκαναν πρόγραμμα αποθεραπείας.

Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμά τους με παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο.

Αποφόρτιση έκανε ο Μπένιαμν Βέρμπιτς, που δεν τίθεται πάντως θέμα μη συμμετοχής του στο κυριακάτικο ματς με τον «δικέφαλο του Βορρά» και θεραπεία ο Χόρντουρ Μάγκνουσον, ο οποίος αντιθέτως δεν υπολογίζεται.

Παράλληλα, εκτός των πλάνων του Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι και ο τιμωρημένος Δημήτρης Κουρμπέλης, ενώ ο Λάζλο Κλεϊνχέισλερ αναμένεται να είναι για πρώτη φορά στην αποστολή του Παναθηναϊκού.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x