Stoiximan Super League

Aποθεώνεται στην ανάπαυλα του Παναθηναϊκός-Άρης η ομάδα βόλεϊ γυναικών του «τριφυλλιού» για το πρωτάθλημα στου Ρέντη!

Τον γύρο του θριάμβου αναμένεται να κάνει η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Παναθηναϊκού στο ημίχρονο του ματς με τον Άρη στη Λεωφόρο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος!

Toν Άρη υποδέχεται στις 20:30 (Cosmote Sport 1, bwinΣΠΟΡ FM, sport-fm.gr) ο Παναθηναϊκός στο «Απόστολος Νικολαΐδης» στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής των playoffs της Stoiximan Super League.

Ωστόσο όσοι βρεθούν απόψε στο ιστορικό γήπεδο του «τριφυλλιού» θα έχουν την ευκαιρία να αποθεώσουν την ομάδα βόλεϊ γυναικών η οποία κατέκτησε το βράδυ του Σαββάτου (27/4) το 26ο πρωτάθλημα της ιστορίας της επικρατώντας με σκορ 3-2 του Ολυμπιακού στο κλειστό γυμναστήριο του Ρέντη!

Οι «πράσινες» μετά τη... φιέστα στο κλειστό γυμναστήριο «Παύλος Γιαννακόπουλος» και την απονομή του τροπαίου, θα έχουν και πάλι την ευκαιρία να βρεθούν μπροστά στους οπαδούς του Παναθηναϊκού και να κάνουν τον γύρο του θριάμβου στο γήπεδο της Λεωφόρου, με το Κύπελλο!

Θυμίζουμε ότι λίγη ώρα μετά την ολοκλήρωση του πέμπτου τελικού, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, συνεχάρη την ομάδα βόλεϊ γυναικών για το πρωτάθλημα με ένα συγκινητικό ποστάρισμα, για τη Ρούξι Ντουμιτρέσκου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x