Stoiximan Super League

Παναθηναϊκός-Άρης: Τελικός για τους μεν, να… τελειώνουν οι δε

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Άρη σε ένα πολύ κρίσιμο ματς για τα playoffs της Super League.

Πολύ κρίσιμο, πιθανώς καθοριστικό και σε κάθε περίπτωση ενδιαφέρον είναι το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Άρη για την 4η αγωνιστική των playoffs της Super League (15:00, Novasports 1, bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Νίκη και μόνο νίκη

Ο Παναθηναϊκός «καίγεται» για το τρίποντο, καθώς σε διαφορετική περίπτωση κινδυνεύει να μείνει αρκετά πίσω από τους ανταγωνιστές του για μια θέση στην πρώτη τετράδα. Οι «πράσινοι» είναι στους 49 βαθμούς, ενώ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ έχουν από 51 και ο Άρης 54.

Ο Λάζλο Μπόλονι καλείται να βρει λύσεις και πάλι σε αρκετά σημαντικές απουσίες. Πέρα από τη γνωστή απουσία του Κουρμπέλη, νοκ άουτ είναι ο τιμωρημένος Πούγγουρας και οι τραυματίες Σένκεφελντ και Χατζηγιοβάνης. Ο Ρουμάνος τεχνικός δεν θα παρεκκλίνει από το σύνηθες 4-3-3 φέρνοντας από το κέντρο στην άμυνα τον Νιάς δίπλα στον Βέλεθ. Ο Διούδης στο τέρμα και οι Χουάνκαρ και Μολό στα μπακ δεν αλλάζουν, ενώ δίπλα σε Αλεξανδρόπουλο και Μαουρίσιο στο κέντρο θα προστεθεί ο Σανκαρέ που επανέρχεται μετά από έναν μήνα απουσίας. ΟΟ Αϊτόρ θα παίξει αντί του Χατζηγιοβάνη (αουτσάιντερ ο Ενγκμπακοτό), με τον Βιγιαφάνιες αριστερά και τον φορμαρισμένο Μακέντα στην κορυφή της επίθεσης.

Αναλυτικά η αποστολή: Διούδης, Χριστογεώργος, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σανκαρέ, Αγιούμπ, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Νιάς, Μπουζούκης, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Ενγκμπακοτό, Ιωαννίδης, Αλεξανδρόπουλος, Μολό, Μαουρίσιο, Καμπετσής.

Δεύτερη ευκαιρία να… καθαρίσει ο Άρης

Ο Άρης πέταξε την πρώτη ευκαιρία να θέσει ουσιαστικά νοκ άουτ έναν ανταγωνιστή του, μετά την ήττα από την ΑΕΚ στο «Βικελίδης». Σήμερα θα έχει μια δεύτερη, καθώς με νίκη στη Λεωφόρο αποσπάται με +8 από τον Παναθηναϊκό, ενώ ακόμη και με ισοπαλία θα διατηρηθεί στο +5.

Ο Άκης Μάντζιος άφησε εκτός αποστολής τον Μπρούνο Γκάμα που δεν είναι έτοιμος μετά τη θλάση που υπέστη, ενώ δεν υπολογίζονται και οι ανέτοιμοι Κάτσε, Μπεναλουάν και Μπρούνο Φελίπε.

Ο Κουέστα θα είναι στο τέρμα, με τους Ροζ και Δεληζήση στόπερ, τον Σούντγκρεν δεξιά και τον Σάκιτς αριστερά, ενώ στο κέντρο θα βρεθούν οι Τζέγκο και Σάσα. Στα άκρα της επίθεσης θα παίξουν οι Ματέο Γκαρσία και Μανσίνι, με τον Μπερτόγλιο σε ελεύθερο ρόλο πίσω από τον Μάνο.

Αναλυτικά η αποστολή: Κουέστα, Σιαμπάνης, Ματέο Γκαρσία, Σάκιτς, Μπερτόγλιο, Ροζ, Σάσα, Μανσίνι, Τζέγκο, Ματίγια, Γκάνεα, Σάντε Σίλβα, Σούντγκρεν, Δεληζήσης, Μήτρογλου, Μάνος, Ιωάννου, Μπαγκαλιάνης, Μαρτίνης, Μαρμαρίδης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x