Stoiximan Super League

Το ανύπαρκτο πέναλτι που έδωσε ο Γκορτσίλας για το 2-1 του Αστέρα Τρίπολης (video)

Ο Γκορτσίλας είδε πέναλτι υπέρ του Αστέρα, ο VAR Ευαγγέλου του έδωσε ευκαιρία να διορθώσει το λάθος του, αλλά τελικά ο Μακεδόνας ρέφερι χάρισε στον Μπαράλες το 2-1 κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Με δικαιολογημένα παράπονα από τη διαιτησία σε ακόμα μία αγωνιστική μένει ο Παναθηναϊκός, καθώς μετά την… απίστευτη απόδοση του Γκεστράνιους στην Τούμπα, έρχεται η σειρά του Ευστάθιου Γκορτσίλα να σφυρίξει μια απίθανη απόφαση.

Συγκεκριμένα, στο 38’ της αναμέτρησης ο Μπαράλες έπεσε στην περιοχή έπειτα από μονομαχία με τον Πούγγουρα και ο Μακεδόνας ρέφερι καταλόγισε πέναλτι, θεωρώντας ότι ο αμυντικός του «τριφυλλιού» τον έχει βρει με τα πόδια.

Ωστόσο, μέσω VAR, ο συνάδελφός του Άγγελος Ευαγγέλου, προφανώς εξέφρασε τις αμφιβολίες του για το κατά πόσο υπήρξε παράβαση, αφού από το ριπλέι φαινόταν περισσότερο ο Μπαράλες να επιδιώκει την επαφή ακουμπώντας το δεξί του πόδι σε αυτό του Πούγγουρα.

Παρ’ όλα αυτά, ακόμα και μετά την εξέταση του VAR, ο Γκορτσίλας επέμεινε στην απόφασή του, καταλογίζοντας πέναλτι υπέρ του Αστέρα Τρίπολης, χαρίζοντας ουσιαστικά το 2-1 για τον Αργεντινό επιθετικό.

Δείτε τη φάση:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x