Stoiximan Super League

Μπόλονι: «Χάσαμε πολλές ευκαιρίες, δεν θέλω να σχολιάσω το εις βάρος μας πέναλτι»

Απογοητευμένος από το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης παρουσιάστηκε ο Λάζλο Μπόλονι.

Φανερά απογοητευμένος από την εντός έδρας ισοπαλία κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης παρουσιάστηκε ο Λάζλο Μπόλονι, μιλώντας μετά τη λήξη της αναμέτρησης στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Ο Ρουμάνος τεχνικός αναφέρθηκε συγκεκριμένα στις μεγάλες ευκαιρίες του Καρλίτος και Σανκαρέ, ενώ για τη φάση του πέναλτι που δόθηκε κατά του «τριφυλλιού» στο πρώτο ημίχρονο είπε απλά ότι δεν θα ήθελε να το σχολιάσει, δείχνοντας ότι διαφωνεί πλήρως με τον καταλογισμό του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε την κάμερα της NOVA:

«Δεν μας ικανοποιεί καθόλου το αποτέλεσμα. Ίσως ακουστεί λίγο γελοίο αυτό που θα πω, αλλά κάναμε ένα καλό ματς. Είχαμε σωστές τοποθετήσεις και καλή κατοχή της μπάλας, δημιουργώντας κλασικές ευκαιρίες. Χάσαμε πάρα πολλές φάσεις. Σκέφτομαι αυτές του Καρλίτος και του Σανκαρέ. Μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη. Η αλήθεια είναι ότι υποφέραμε από το πρώτο γκολ, που το χαρακτηρίζω αφελές. Το πέναλτι εις βάρος μας, δεν θέλω να το σχολιάσω».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x