Stoiximan Super League

Παναθηναϊκός: Ατομικό για τρεις, θεραπεία ο Ντέσερς

Με τις γνωστές απουσίες συνεχίζει ο Παναθηναϊκός την προετοιμασία για τον Πανσερραϊκό, με Κυριακόπουλο, Πάντοβιτς και Κοντούρη στο ατομικό, τον Ντέσερς στη θεραπεία και τον Λαφόν στο Κόπα Άφρικα.

Με τις γνωστές απουσίες συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Πανσερραϊκό. Το «τριφύλλι» προπονήθηκε το πρωί της Τετάρτης στο «Γ. Καλαφάτης», με τον Ράφα Μπενίτεθ να διαχειρίζεται ξανά τα ίδια προβλήματα.

Οι Κυριακόπουλος, Πάντοβιτς και Κοντούρης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ο Ντέσερς έκανε θεραπεία, ενώ ο Λαφόν παραμένει εκτός λόγω της παρουσίας του στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής.

Στο πρόγραμμα της προπόνησης υπήρχαν προθέρμανση, rondo, δουλειά στην τακτική και παιχνίδι σε μικρό χώρο, με τους «πράσινους» να συνεχίζουν την προετοιμασία τους ενόψει της αναμέτρησης με τους Σερραίους.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ:

Με πρωινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» συνεχίστηκε την Τετάρτη η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει της εντός έδρας αναμέτρησης πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Πανσερραϊκό.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, τακτική και παιχνίδι. Ατομικό ακολούθησαν οι Κυριακόπουλος, Πάντοβιτς, Κοντούρης ενώ θεραπεία έκανε ο Ντέσερς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x