Stoiximan Super League

Αθανασίου: «Έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο τον αγωνιστικό Γολγοθά ο Παναθηναϊκός»

Ακούστε πως σχολίασε ο Νίκος Αθανασίου το 5-0 του Παναθηναϊκού επί του Ατρομήτου.

Με τον ιδανικότερο τρόπο ολοκλήρωσε τον αγωνιστικό... Γολγοθά ο Παναθηναϊκός, όπως ανέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Nίκος Αθανασίου μετά το 5-0 επί του Ατρομήτου.

Ο ρεπόρτερ του «τριφυλλιού» τόνισε ότι η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς έκανε ένα ματς αρκετά δύσκολο να φαίνεται εύκολο, σε μια περίοδο όπου η κούραση από τα διαδοχικά παιχνίδια, ήταν εμφανής: «Ο Παναθηναϊκός έκανε το ματς να φαίνεται εύκολο ενώ πριν ξεκινήσει ήταν αρκετά δύσκολο. Τον ξεκλείδωσε τον γρήγορο γκολ και τον βοήθησε να μείνει με το πόδι κολλημένο στο γκάζι και να μην σταματάει.

Εξαιρετική εμφάνιση από τον Τζούριτσιτς που είχε ως άξιο συμπαραστάτη τον Παλάσιος. Φαίνεται μετά από τόσα ματς ότι στην ομάδα δεν υπάρχουν αναπληρωματικοί και βασικοί και αυτό είναι απόρροια της εξαιρετικής δουλειάς που έχει γίνει και του βάθους στο ρόστερ»
.

Επιπλέον ο Νίκος Αθανασίου έκανε και τον απολογισμό του Παναθηναϊκού: «Aν δεν υπήρχε η ήττα από την ΑΕΚ ο Παναθηναϊκός θα ήταν τέλεια. Ωστόσο αν συνυπολογίσουμε ότι έπαιξε τόσα ντέρμπι και ότι γύρισε πριν 48 ώρες από το Ισραήλ αλλά και το ότι είναι πρώτος στον όμιλο του Europa League τότε τα πράγματα είναι σε καλό δρόμο.».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x