Stoiximan Super League

Το… φατούρο στους «νέους» και η ατάκα Χουάνκαρ στον Γιοβάνοβιτς

Το καθιερωμένο «καλωσόρισμα» στους νεοφερμένους και όσους ανανέωσαν με τον Παναθηναϊκό. Αποστολή στην Αυστρία: Διονύσης Δεσύλλας.

Το καλό κλίμα σε μια ομάδα φαίνεται από κάθε κίνηση, τόσο εντός, όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου. Ο Παναθηναϊκός από πέρυσι είναι ένα σύνολο που βασίζεται πολύ στο «δέσιμο» των ποδοσφαιριστών μεταξύ τους και αυτό επιτυγχάνεται με διάφορους τρόπους, όπως ο σημερινός λίγο πριν από την έναρξη της πρώτης προπόνησης στην Αυστρία.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς παρουσίασε τον Άνταμ Τσέριν στους παίκτες και αμέσως αυτοί "απάντησαν" με χειροκρότημα προς τον Σλοβένο χαφ, προκειμένου να τον καλωσορίσουν με αυτόν τον τρόπο. Το χειροκρότημα, όμως, ήταν η αρχή!

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς κάλεσε όλους τους «νεοφερμένους», Τσέριν, Λοντίγκιν, Γκάνεα, αλλά και όσους ανανέωσαν, δηλαδή τους Σάντσες και Χουάνκαρ, προκειμένου να υποστούν το καθιερωμένο, πλέον, φατούρο. Έτσι κι έγινε με τους ποδοσφαιριστές να περνάνε σε μια σειρά και να "βαφτίζονται", όπως λέμε, από τους συμπαίκτες του μέσα σε κλίμα χαλαρό και όμορφο.

Βέβαια, την παράσταση έκλεψε η ατάκα του Χουάνκαρ, όταν του ζητήθηκε από τον Γιοβάνοβιτς να περάσει κι αυτός από τη διαδικασία, λόγω της ανανέωσης του συμβολαίου του. «Κι εσύ πρέπει κόουτς, έλα κι εσύ, ανανέωσες», είπε ο Ισπανός για να ξεσπάσουν όσοι ήταν δίπλα σε γέλια μαζί, φυσικά, με τον Σέρβο τεχνικό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x