Stoiximan Super League

Παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά θέλει ο Γιοβάνοβιτς

Δεδομένο είναι ότι θα προταθούν αρκετοί παίκτες από την Κύπρο, όμως ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θέλει ποδοσφαιριστές που θα ανεβάσουν επίπεδο τον Παναθηναϊκό.

Στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας αναμένεται να πιάσει και επίσημα δουλειά στον Παναθηναϊκό ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ο Σέρβος τεχνικός θα βρεθεί για λίγες μέρες στην Κύπρο για να μαζέψει τα πράγματά του και στη συνέχεια θα επιστρέψει στην Ελλάδα για μόνιμη εγκατάσταση.

Προτεραιότητα για τον έμπειρο προπονητή αποτελεί η αξιολόγηση του υπάρχοντος ρόστερ, να ξεχωρίσουν οι παίκτες που υπολογίζει και εκείνοι που πρέπει να αποδεσμευτούν ή να παραχωρηθούν δανεικοί σε άλλες ομάδες, και στη συνέχεια οι όποιες προσθήκες γίνουν στο «τριφύλλι».

Χθες από την Κύπρο προέκυψε το όνομα του Τορνίκε Οκριασβίλι. Πρόκειται για τον Γεωργιανό μέσο, ο οποίος αγωνίζεται στην Ανόρθωση, και φέτος είχε 21 συμμετοχές με 9 γκολ και 1 ασίστ.

Το βιογραφικό του δεν είναι αδιάφορο, αφού έχει παίξει μεταξύ άλλων σε Κράσνονταρ, Γκενκ, Σαχτάρ Ντόνετσκ και είναι 45 φορές διεθνής (με 12 γκολ).

Το μόνο σίγουρο πως από τη στιγμή που βρίσκεται ο Γιοβάνοβιτς στον πάγκο του Παναθηναϊκού θα φτάσουν και άλλες προτάσεις από την Κύπρο, όμως προτεραιότητα είναι να αποκτηθούν παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά κα όχι απλώς για να γίνουν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x