Stoiximan Super League

Παναθηναϊκός-Βόλος: Ώρα... απαντήσεων

Ο Παναθηναϊκός που ψάχνει την επιστροφή στις νίκες μετά από δύο διαδοχικές ήττες φιλοξενεί την ευχάριστη έκπληξη της σεζόν και πρωτοπόρο της βαθμολογίας Βόλο.

Ώρα αποδείξεων! Το απόγευμα της Κυριακής (26/9, 16:00), ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στο «Απόστολος Νικολαΐδης» τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας Βόλο στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Super League 1 (Otesports2, sport-fm.gr, bwinΣΠΟΡ FM 94,6).

Επιτακτική κρίνεται η νίκη για τους «πράσινους» και σε συνδυασμό μάλιστα με μια καλή εμφάνιση, μετά τις δύο διαδοχικές εκτός έδρας ήττες από ΠΑΣ Γιάννινα και Άρη που χάλασαν το θετικό κλίμα που είχε διαμορφωθεί μετά την εντυπωσιακή εμφάνιση στην πρεμιέρα και την «τεσσάρα» στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Την Τετάρτη (22/9), ο Παναθηναϊκός έφυγε με άδεια... χέρια από το «Κλεάνθης Βικελίδης» (1-0) μένοντας για δεύτερο σερί αγώνα χωρίς γκολ. Όπως και στους Ζωσιμάδες έτσι και στη Θεσσαλονίκη το «τριφύλλι» έμεινε από νωρίς πίσω στο σκορ με γκολ του Καμαρά στο 10ο λεπτό, παρουσιάζοντας ξανά προβλήματα στο ανασταλτικό κομμάτι. Μεσοεπιθετικά πάντως έδειξε μια βελτίωση στην παραγωγή φάσεων. Κάπως έτσι οι «πράσινοι» βρίσκονται στην όγδοη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 3 βαθμούς και στο -6 από την κορυφή.



Από την άλλη τώρα, «μεθυσμένη» πολιτεία μοιάζει η πρωτεύουσα της Μαγνησίας μετά το εντυπωσιακό ξεκίνημα του Βόλου και το απόλυτο των νικών στις τρεις πρώτες αγωνιστικές που τον έχουν ανεβάσει στο «ρετιρέ» της βαθμολογίας. Την περασμένη Πέμπτη (23/9), η ομάδα του Γκιγιέρμο Αμπασκάλ πήρε σπουδαία νίκη στο Πανθεσσαλικό Στάδιο απέναντι στον Ατρόμητο (3-0), χάρη στα τέρματα των Ροσέρο (59'), Φαν Βέερτ (90' πεν.) και Τερεζίου (90+6'). Αυτή μάλιστα ήταν η δεύτερη διαδοχική «τριάρα» για τους Βολιώτες διατηρώντας παράλληλα την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας με οκτώ γκολ.



Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς πέραν των γνωστών απουσιών των Κουρμπέλη, Σένκεφελντ, Μπεκ και Σιδερά δεν αντιμετωπίζει άλλα αγωνιστικά προβλήματα και αναμένεται να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα με στόχο τη νίκη. Εκτός αποστολής έμειναν εκ νέου οι Μπουζούκης, Αγιούμπ και Ενγκαμποτό, οι οποίοι δεν βρίσκονται στα πλάνα του 59χρονου τεχνικού.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού: Διούδης, Μπρινιόλι, Ξενόπουλος, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Λούντκβιστ, Ρούμπεν, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Μαουρίσιο, Βιτάλ.

Στην αντίπερα όχθη, ο Βόλος θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Σωτήρη Νίνη ο οποίος λόγω ενοχλήσεων στους προσαγωγούς έμεινε εκτός αποστολής. Στον Βόλο έμειναν επίσης και οι τραυματίες Ορός και Ριένστρα.

Η αποστολή του Βόλου: Κότνικ, Κλέιμαν, Κούζντρα, Πουρίτα, Γκιουλέν, Ρομέρο, Γκρίλο, Φεράρι, Λογαράς, Τσοκάνης, Μπαριέντος, Σοάρες, Φερνάντες, Μεταξάς, Βοϊτκόφσκι, Ρεγκατίν, Μπαρτόλο, Ροσέρο, Τερεζίου, Φαν Βέερτ.

Πιθανές ενδεκάδες

Παναθηναϊκός: Διούδης ή Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Βέλεθ, Πούγγουρας, Χουανκάρ, Πέρεθ, Αλεξανδρόπουλος, Βιτάλ, Λούντκβιστ, Παλάσιος, Καρλίτος.
Βόλος: Κλέιμαν, Πουρίτα, Ρομέρο, Γκρίλο, Φεράρι, Μπαριέντος, Τσοκάνης, Ρεγκατίν, Μπαρτόλο, Φερνάντες, Φαν Βέερτ.

Διαιτητής: Αριστομένης Κουτσιαύτης
Βοηθοί: Λάζαρος Δημητριάδης, Μιχαήλ Παπαδάκης
4ος διαιτητής: Ευάγγελος Γρατσάνης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x