Stoiximan Super League

Βρήκε δίχτυα μετά από 329 ημέρες ο Αράο

Ο Γουίλιαν Αράο σκόραρε για πρώτη φορά με τη φανέλα του Παναθηναϊκού στη νίκη με σκορ 4-1 επί του Αστέρα στην Τρίπολη, βρίσκοντας δίχτυα μετά από 329 ημέρες.

Το πέρασμα... αντίδρασης του Παναθηναϊκού από την Τρίπολη με σκορ 4-1 εκτός από βαθμολογική σημασία, αλλά και ιστορικό υπόβαθρο είχε και άλλες ιδιαιτερότητες.

Οι «πράσινοι» αφενός μείωσαν τη διαφορά τους από την κορυφή στους τέσσερις βαθμούς έχοντας ένα παιχνίδι λιγότερο και αφετέρου έφυγαν με το «διπλό» από την αρκαδική πρωτεύουσα για πρώτη φορά μετά τη σεζόν 2016/17.

Ο προπονητής του «τριφυλλιού», Ιβάν Γιοβάνοβιτς, είδε τον Γουίλιαν Αράο να πραγματοποιεί εξαιρετική εμφάνιση και να ανοίγει το σκορ στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» στο πέμπτο λεπτό της αναμέτρησης, σημειώνοντας το παρθενικό του γκολ με τη νέα του ομάδα.

Αυτό ήταν το 32ο γκολ της καριέρας του Βραζιλιάνου αμυντικού μέσου και πρώτο μετά από 329 ημέρες! Ήταν η 3η Νοεμβρίου του 2022, όταν ο Αράο, έβρισκε για τελευταία φορά δίχτυα, με τη φανέλα της Φενέρμπαχτσε, στο πλαίσιο της εκτός έδρας αναμέτρησης της τουρκικής ομάδας με τη Ντινάμο Κιέβου για τους ομίλους του Europa League.

Ο Βραζιλιάνος, τότε, είχε σκοράρει με το κεφάλι στο 45'+2' έπειτα από ασίστ του σημερινού παίκτη της Ρεάλ Μαδρίτης, Αρντά Γκιουλέρ.

Δείτε το γκολ:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x