Stoiximan Super League

«Ο Γιοβάνοβιτς θέλει πολύ τον Φαμπιάνο»

Ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον τερματοφύλακα της Ομόνοιας, Φαμπιάνο, αποκαλύπτουν κυπριακά ΜΜΕ, τονίζοντας ότι είναι διακαής πόθος του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον εξαιρετικό τερματοφύλακα της Ομόνοιας, Φαμπιάνο, αποκαλύπτουν κυπριακά ΜΜΕ και συγκεκριμένα το «kerkida.net», τονίζοντας ότι αποτελεί έναν διακαή πόθο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ο 33χρονος Βραζιλιάνος γκολκίπερ ήταν και φέτος εξαιρετικός, συνεισφέροντας τα μέγιστα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος από το «τριφύλλι», ωστόσο το πρόβλημα για τον Παναθηναϊκό –εφόσον το ενδιαφέρον είναι υπαρκτό- αποτελεί το γεγονός ότι ο παίκτης έχει συμβόλαιο για ακόμα έναν χρόνο και οι απαιτήσεις των πρωταθλητών Κύπρου πρέπει να ικανοποιηθούν για να προχωρήσει η περίπτωση.

«Το ενδιαφέρον των πρασίνων της Αθήνας είναι ΔΕΔΟΜΕΝΟ και μάλιστα πολύ έντονο. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι άριστος γνώστης των καταστάσεων στο κυπριακό ποδόσφαιρο, ουσιαστικά γνωρίζει τα πάντα. Ξέρει πως η Ομόνοια στήριξε φέτος ένα πολύ μεγάλο μέρος της επιτυχίας της στον Βραζιλιάνο γίγαντα. Ο Σερβοέλληνας κόουτς τον θέλει και μάλιστα πολύ. Όμως ο πρώτος και ο τελευταίος λόγος ανήκει στην Ομόνοια. Τίποτα δεν μπορεί να γίνει χωρίς την Ομόνοια, χωρίς να... φορτωθεί ο λογαριασμός της.

Εκεί πλέον είναι το θέμα. Αν το εξ Ελλάδος "τριφύλλι" μπει... στο τραπέζι τότε θα έχει συνέχεια. Αν όχι... τότε απλά και ο ΠΑΟ θα μείνει ως ένας μνηστήρας και τίποτα περισσότερο»
, αναφέρει το ρεπορτάζ.

Σημειώνεται πως ο Παναθηναϊκός υπολογίζει κανονικά στον Σωκράτη Διούδη, όμως ο Έλληνας γκολκίπερ έχει μεταφέρει την επιθυμία του να μεταγραφεί στο εξωτερικό, εφόσον προκύψει κάποια πρόταση που να ικανοποιεί και τους «πράσινους». Αν τελικά ο Διούδης αποχωρήσει, τότε δεν αποκλείεται το όνομα του Φαμπιάνο να «παίξει» σοβαρά για τα γκολπόστ του Παναθηναϊκού.



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x