Stoiximan Super League

Διπλό «χτύπημα» από τον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός προχώρησε σε δύο κινήσεις εξαιρετικά μεγάλης σημασίας, την ανανέωση του συμβολαίου του Σένκεφελντ και του Πέρεθ.

Την στιγμή που προετοιμάζεται για την αναμέτρηση με τον Ιωνικό και κάνει τις διεργασίες για την ενίσχυση του ρόστερ με μεταγραφές στην περίοδο του Ιανουαρίου ο Παναθηναϊκός χθες προέβη σε δύο εξαιρετικά μεγάλης σημασίας κινήσεις. Την ανανέωση του συμβολαίου του Μπαρτ Σένκεφελντ αλλά και εκείνη του Ρούμπεν Πέρεθ.

Δύο κινήσεις, και ειδικότερα εκείνη του Ολλανδού στόπερ που έγινε χωρίς να έχει διαρρεύσει απολύτως τίποτα, οι οποίες δημιουργούν σημαντικές σταθερές στην ομάδα, ενόψει της συνέχειας.

Ο Τάσος Νικολογιάννης χθες το βράδυ αναφέρθηκε στη σημασία των δύο κινήσεων του τριφυλλιού, υπογραμμίζοντας ότι διατήρησε στο ρόστερ του τον καλύτερο χαφ και τον καλύτερο στόπερ της ομάδας, δύο παίκτες που είναι από τους κορυφαίους του πρωταθλήματος.



«Είμαι ευτυχισμένος που θα μείνω για αλλά 2 χρόνια σε αυτόν το μεγάλο σύλλογο! Το ταξίδι συνεχίζεται, Πάμε!», ήταν τα πρώτα λόγια του Ολλανδού άσου μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου. Από την πλευρά του ο Πέρεθ έθεσε και τους στόχους της ομάδας για το μέλλον λέγοντας ότι όλοι επιθυμούν να δουν τον Παναθηναϊκό να αγωνίζεται και πάλι στο υψηλότερο επίπεδο.

Οι πράσινοι όμως, προσπαθούν να κλείσουν και τις άλλες εκκρεμότητες με τα συμβόλαια παικτών που λήγουν στο τέλος της σεζόν, όπως και αυτή του αρχηγού της ομάδας, Δημήτρη Κουρμπέλη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x