Την προετοιμασία του ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ για την 3η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League συνέχισε ο Παναθηναϊκός, με τους Μπακασέτα και Κώτσιρα να κάνουν ατομικό και τον Σένκεφελντ να ακολουθεί θεραπεία.
Αυτές ήταν και οι μοναδικές απουσίες από την προπόνηση της Παρασκευής (11/04), καθώς ο Γιώργος Βαγιαννίδης έχει μπει στο κανονικό πρόγραμμα και θα δώσει κανονικά το παρών στο ντέρμπι με τον «δικέφαλο του βορρά».
Παράλληλα, ο Ρουί Βιτόρια έδωσε έμφαση στις στατικές φάσεις, ενώ παράλληλα το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, ασκήσεις εναλλαγής φάσεων παιχνιδιού, τακτική, και παιχνίδι στο μισό γήπεδο.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






