Stoiximan Super League

Ντι Μάρτζιο: «Ο Παναθηναϊκός ερευνά την υπόθεση Ταρεμί»

O Τζανλούκα Ντι Μάρτζιο φέρνει το όνομα του Μεχντί Ταρεμί της Ίντερ στο μεταγραφικό προσκήνιο του Παναθηναϊκού.

Σύμφωνα με τον Τζανλούκα Ντι Μάρτζιο, ο Παναθηναϊκός εξετάζει την περίπτωση του Μεχντί Ταρεμί, ο οποίος ανήκει στην Ίντερ.

Ο Ιταλός δημοσιογράφος ανέφερε ότι οι «πράσινοι» έχουν προχωρήσει σε διερευνητική επαφή για τον 32χρονο επιθετικό, χωρίς να έχει ανοίξει ακόμη κάποια διαπραγμάτευση.

Ο Ταρεμί θεωρείται ένας από τους παίκτες που θα μπορούσαν να αποχωρήσουν από την Ίντερ στο τρέχον μεταγραφικό παράθυρο λόγω της πληθώρας των επιλογών που έχει ο Κρίστιαν Κίβου στην κορυφή της επίθεσης, με το μέλλον του να παραμένει ανοιχτό.

Την περσινή σεζόν στη Serie A, ο διεθνής Ιρανός φορ μέτρησε 26 συμμετοχές με τη φανέλα των «νερατζούρι», σημειώνοντας 1 γκολ και μοιράζοντας 2 ασίστ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x