Stoiximan Super League

Επιστρέφει στην εθνική Ισλανδίας ο Μάγκνουσον

Ο Χόρντουρ Μάγκνουσον πάτησε και πάλι χορτάρι με τη φανέλα του Παναθηναϊκού και αναμένεται να επιστρέψει ξανά στην εθνική Ισλανδίας, καθώς ο Άρναρ Γκούνλαουγκσον τον συμπεριέλαβε στις κλήσεις του.

Μετά από 594 ημέρες ο Χόρντουρ Μάγκνουσον επέστρεψε στην αγωνιστική δράση με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, στην 6η και τελευταία αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League απέναντι στον Ολυμπιακό μετά από τη πολύμηνη απουσία του.

Ο Ισλανδός δείχνει σιγά σιγά να επιστρέφει στην κανονικότητα και η εθνική του τον εμπιστεύεται με κλειστά μάτια. Μάλιστα η Ισλανδία τον συμπεριέλαβε απευθείας στην αποστολή, με τον προπονητή της ομάδας, Άρναρ Γκούνλαουγκσον, να τον επιλέγει στις κλήσεις του.

Η Ισλανδία έχει να δώσει δύο φιλικές αναμετρήσεις τον Ιούνιο με Σκωτία και Β. Ιρλανδία. Ενώ επιπλέον στην αποστολή βρίσκεται και ο συμπαίκτης του, Σβέριρ Ινγκασον, ο οποίος βέβαια παραμένει διαχρονικά βασικός πυλώνας της ομάδας.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x