Stoiximan Super League

Έρχεται Κυριακή ο Βιτάλ, την Πέμπτη ανακοινώνεται ο Λούντβκιστ

Ξημερώματα Κυριακής θα γίνει η άφιξη του Ματέους Βιτάλ για τον Παναθηναϊκό, που την Πέμπτη ανακοινώνει τον Ραμόν Λούντκβιστ. Τι γίνεται με Παλάσιος.

Ημέρες ανακοινώσεων και αφίξεων έρχονται για τον Παναθηναϊκό. Ο Ματέους Βιτάλ πρέπει να θεωρείται παίκτης των «πράσινων». Η Κορίνθιανς ανακοίνωσε τη συμφωνία με το «τριφύλλι» για τον δανεισμό του και ο 24χρονος επιτελικός μέσος αναμένεται τα ξημερώματα της Κυριακής (1:00 πμ.) με πτήση μέσω Άμστερνταμ στην Αθήνα για τα διαδικαστικά. Το deal αφορά δανεισμό ενός έτους με οψιόν αγοράς και ο ποδοσφαιριστής θα τεθεί άμεσα στη διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, καθώς προέρχεται από… φουλ σεζόν.

Όσον αφορά στον Ραμόν Πασκάλ Λούντκβιστ, ο Σουηδός μέσος που έφτασε αργά χθες βράδυ, πέρασε από τις απαραίτητες εξετάσεις την Τετάρτη και την Πέμπτη αναμένεται να ανακοινωθεί η απόκτησή του από τη Χρόνινχεν με τη μορφή δανεισμού. Ο 24χρονος άσος, μάλιστα, είναι πολύ πιθανό να προλάβει να πάρει μέρος και στην προπόνηση της Πέμπτης με τους νέους του συμπαίκτες.

Τέλος, αναφορικά με τον Σεμπαστιάν Παλάσιος, οι «πράσινοι» βρίσκονται σε συνεχείς επαφές με την Ιντεπεντιέντε για τον Αργεντινό άσο και υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία για την ευόδωση της υπόθεσης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x