Stoiximan Super League

Έρχεται ο Βιλένα, πλησιάζει και ο αμυντικός για Παναθηναϊκό

Ο Τόνι Βιλένα φτάνει το μεσημέρι στην Αθήνα, ενώ ο Παναθηναϊκός είναι μια ανάσα από την απόκτηση στόπερ.

Μπορεί ο Παναθηναϊκός σήμερα να έχει ρεπό μετά τη χθεσινοβραδινή επιστροφή της αποστολής από το βασικό στάδιο προετοιμασίας, ωστόσο η μέρα μόνο «νεκρή» δεν θα είναι για τους «πράσινους». Κι αυτό γιατί αναμένονται εξελίξεις στα μεταγραφικά, σε δύο μέτωπα.

Κατ’ αρχάς στις 16:20 προσγειώνεται στην Αθήνα ο Τόνι Βιλένα. Ο Ολλανδός μέσος, που έχει ήδη υπογράψει ως το 2027, θα περάσει από τα ιατρικά τεστ στο «Υγεία» και από την Τετάρτη θα είναι στη διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Ο 28χρονος άσος θα χρειαστεί λίγες μέρες για να φτάσει στο επίπεδο φυσικής κατάστασης των υπόλοιπων, καθώς το τελευταίο διάστημα προπονούταν μόνος του. Φυσικά δεν αναμένεται να τον δούμε στο φιλικό με την Μπερ Σεβά την προσεχή Παρασκευή στη Λεωφόρο, αλλά θα έχει δύο εβδομάδες στη διάθεσή του μέχρι τον πρώτο αγώνα με τη Ντνίπρο, αφού φυσικά θα δηλωθεί κανονικά στη λίστα για τα δύο παιχνίδια του β’ προκριματικού γύρου του Champions League.

Στο μεταξύ, ίσως και σήμερα να υπάρχει κατάληξη στην υπόθεση απόκτησης στόπερ. Οι επαφές είναι πλέον πολύ προχωρημένες για τον παίκτη που θα πλαισιώσει τους Σένκεφελντ και Μάγκνουσον, ο οποίος δεν θα χρειαστεί πολύ χρόνο προσαρμογής και θα φτάσει σε ένα καλό επίπεδο φυσικής κατάστασης έχοντας κάνει προετοιμασία και δεν θα έρθει απευθείας από τις… παραλίες. Οι «πράσινοι» αφού κλείσουν και την τελευταία βασική ανάγκη τους για το ρόστερ, θα προχωρήσουν και σε μια ακόμη προσθήκη στόπερ, με περισσότερο συμπληρωματικό ρόλο.

*Απομένει να φιξαριστεί η ακριβής ώρα έναρξης του φιλικού της Παρασκευής με την Χάποελ Μπερ Σεβά. Λόγω του καύσωνα, δεν πρόκειται να αρχίσει νωρίτερα από τις 20:30, ενώ άμεσα θα υπάρξει ενημέρωση και για τη διάθεση των εισιτηρίων.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x